Dercos Vichy Neogenic a adus un zambet in plus Mirelei

Va mai aduceti aminte ce faceam eu pe 14 iunie impreuna cu Mirela, colega mea de birou? Iata aici toata povestea  Mirela incepea tratamentul cu Dercos Neogenic de la Vichy si spera sa capete 1700 de fire de par noi, dar mai ales sa isi simta parul cu volum si usor de coafat.

Pe la mijlocul perioadei de folosire, Mirela incepea sa primeasca complimente. Chair eu intr-o dimineata i-am zis ca e cam “pufoasa” si mi-am dat seama ca tratamentul incepea sa scoata rezultate. AICI vedeti ce se intampla pe la jumatatea tratamentului, bretonul in special a devenit foarte bogat si cand Mirela il aranja peste cap, chiar se vedea mai bogat si avea si o miscare asa unduitoare cand aluneca in jos. Mirela incepea sa aibe un par cu textura imbunatatita.

Astazi, cand toate sticlutele s-au terminat, Mirela ne da un verdict:

“Chiar mi-a facut placere sa-l folosesc. O sa-mi lipseasca acest ritual
zilnic…Desi am fost destul de sceptica la inceput, am simtit clar o
schimbare. E adevarat, dupa 3 luni nu am plete de Ileana Cosanzeana,
insa parul are mai mult volum, il pot aranja mult mai usor
. Il recomand
si doar pentru simplul fapt ca iti da mai multa incredere in tine.”

Si iata si cateva poze de la final de testare, Mirela are mai multa incredere in ea, daca vedeti acum pozele sunt facute un pic altfel :)…se uita direct in obiectiv  si zambeste altfel, si-a facut si un machiaj frumos pentru ca atunci cand parul iti sta asa cum iti doresti, capeti curaj sa te si machiezi un pic mai cu atentie .

Concluzia mea: acest tratament chiar este un tratament, nu un produs cosmetic oarecare, se foloseste extrem de usor, este placut si in cele 3 luni aduce efectele incet si sigur. Eu nu cred in produse minune care in cateva zile iti aduc efecte minunate, ci cred in produse care functioneaza in ritmul corpului tau. Se spune ca firul de par creste in medie 10-12 cm pe an, deci timp de 3 luni 2.5-3cm de par s-au adaugat la podoaba capilara a Mirelei , iar acesti centimetri au primit aport suplimentar de substante benefice care vor face ca si calitatea firului de par per total sa fie net superioara fata de cea anterioara. 

Pe Mirela o asteapta o toamna si  o iarna in care parul ei va fi pregatit de coafuri si experiente noi, de bucurii noi si momente unice in care sa isi puna parul in valoare.

Firele de par noi se remarca mai mult in partea din fata, in zona bretonului, asa cum vedeti si in poze, acum cararea nici nu se prea mai formeaza, parul are tendinta sa se duca intr-o parte cand este aranjat spre spate. Nu stim insa daca sunt 1700, cam greu sa le numaram.

Mirela si eu le multumim celor de la Vichy si va incurajam si pe voi sa luati in calcul acest tratament daca parul da semne de oboseala si de lipsa de volum.

Tratamentul pentru 3 luni costa aproximativ 1000 de lei, o cutie cu 28 de monodoze costa 339 de lei, exista si variante cu 14 monodoze la pretul de 217 lei.