Despre rujuri

Printre noutatile de machiaj de la Max Factor au sosit si rujurile mate. Reactia mea atunci cand vad un ruj mat este destul de predictibila, nu ma grabesc sa  incerc si nu ma tenteaza prea mult un ruj mat. Le las mereu mai la urma. Rujurile mate au venit insa insotite de un contur de buze atipic fata de ce am mai vazut pana acum, Colour Elixir, Universal Lip Liner. Creionul de buze a fost tentatia maxima si as spune ca vine in tandem cu aceste rujuri mate.

Colour Elixir, Universal Lip Liner este un fel de primer pentru buze, pregateste zona pentru aplicarea rujului si tine rujul pe loc. Se aplica pe toata suprafata buzelor. Pentru mine a facut ca rujul mat sa fie ceva mai placut si mai suportabil de-a lungul zilei. Pare un fel de balsam mai stabil pe buze, se poate puta si ca atare.

Rujul Velvet Matte nu este totusi un mat clasic, il compar fara sa vreau cu rujuri mate de la branduri profesionale. Este un mat care nu se simte mat atunci cand il aplici, par a fi un clasic ruj hidratant, iar efectul mat e discret.  V-am vorbit despre el si in clipul realizat cu Madalina de la Departamentul de Beauty, vedeti aici clipul. Am incercat doar nuanta Rose pentru moment. Mi-e si teama sa mai deschid inca un ruj, gandindu-ma doar la cate rujuri am inceput din ianuarie.

Legat de rujuri, as putea sa spun doar ca este un produs despre care s-ar putea face un blog separat. Despre cum se poarta un ruj sau despre cum se deformeaza batonul de ruj exista si multe interpretari psihologice. Uneori ma si amuzam cu colegele de facultate, ne analizam cum raman rujurile dupa o perioada de folosire si in functie de asta faceam si prognoze in amor. Pe vremea aceea nu aveam nici Facebook si nici macar Hi5, asa ca jocurile interesante erau din zona asta.

Noutatile Max Factor sunt deja in parfumerii, rujul costa in jur de 34 de lei si creionul 29 de lei, depinde de parfumerie.