Despre Yves Rocher – parerea mamei mele :)

Am o mare supriza si o bucurie si mai mare – mama mea a fost de acord sa scrie cateva cuvinte despre una din marcile ei preferate de cosmetice: Yves Rocher. Totodata cred ca veti realiza un pic si de unde mostenesc eu un pic de talent si inclinatie de scris despre frumos.

Ma simt foarte bine sa incep acest an cu un articol din partea mamei mele, sunt convinsa ca imi va purta noroc. Imediat sub poza ( care este facuta de ea si un pic editata de mine)  incepe povestea ei despre Yves Rocher :).

De ce imi
plac produsele Yves Rocher ?!

De la inceput vreau sa precizez, ca fac parte din generatia femeilor trecute de varsta de 50 de ani, spun asta pentru a fi mai bine inteleasa de fetele care vor citi si poate se vor mira, ca ma aflu in treaba pe acest subiect, pe care probabil dumnealor il privesc din alt unghi.

Din punct de vedere al utilizarii produselor cosmetice, nu cred ca exista o varsta anume cand trebuie sa incepi sa te ingrijesti sau cand sa spui, gata nu mai e nevoie. In primul rand e vorba de igiena si de sanatate . Si as aminti, nu in ultimul rand, de starea buna pe care ti-o confera sa fii curata, cu tenul luminos, parfumata discret, chestii simple nu ?

Daca tot vorbesc despre Yves Rocher, marturisesc ca am devenit fidela multor produse, dar ideea e ca mi-au placut de la prima folosire, poate a fost si intuitia de a le alege pe cele care mi se potrivesc.


In fine, nu voi renunta niciodata la laptele demachiant si lotiunea tonica din aceeasi gama ,,Pure calmille ‘’.
Musetelul pe care il utilizam in tinerete, pentru prepararea diverselor ceaiuri, cataplasme, a fost pus in valoare in aceste doua produse de curatare a tenului de asa maniera ca devii dependent de ele. E greu de explicat ce simti dupa ce le aplici, insa pe mine ma incarca pozitiv, sunt prietenii mei care imi spun buna dimineata si noapte buna. Desigur am si o crema preferata antirid din gama Serum vegetal, iar pentru corp Expert Reparation, un balsam pentru piele uscata.

Am un feeling special cand folosesc gelurile de dus parfumate, au tente florale si te fac sa te simti in gradina, nu simti nici o nota de chimic, duritate, pur si simplu te imbraci in parfum. Nu stiu pe care sa vi le recomand, pentru ca imi plac majoritatea si functie de bugetul meu le comand prin rotatie sa le am mereu in preajma. O mentiune speciala pentru gelul de dus si sapunul lichid Hamamelis,
care sunt foarte atractive si ca prêt.


Daca tot am pomenit de note de parfum florale, m-au fermecat cateva din categoria ,,apa de toaleta ‘’. Recunosc, parfumurile mi s-au parut putin cam agresive pentru gustul meu, dar apa de toaleta merita incercata si o sa-mi dati dreptate.
Cateva exemple doar : Ceai verde , Naturelle, Lamaita.


Este doar parerea mea personala despre aceste produse, nu neg ca folosesc si altele, insa astazi am primit noua oferta, m-au surpins reducerile si m-am gandit ca e bine sa le cunoasca si cei care inca au dubii daca sa le incerce sau nu.