Essence, o invitatie colorata si parfumata de decembrie

Doar cateva zile mai sunt pana la Craciun si invitatia de la Essence a fost foarte binevenita pentru un eveniment cald si destins.

Pe 20 decembrie urcam in lift cu o gramada de fete vesele si vorbarete, alte bloggerite de beauty, la etajul 11 al unei cladiri din Bucuresti unde este sediul Everet, compania care aduce in Romania brandul Essence in exclusivitate. Eu am oroare de lifturi si de inaltime si am fost happy sa vad ca fetele m-au asteptat.

La Everet eram asteptate cu prajituri, ceai si un brad de Craciun inconjurat de o gramada de produse Essence.

Am aflat multe vesti bune :).

Essence se va gasi in mai multe magazine, se poate gasi online pe emag.ro la preturi foarte bune. In magazinele normale, puteti gasi produse Essence la Douglas, in anumite magazine Auchan si in multe parfumerii independente. Brandul se face cunoscut treptat, Essence investeste mai mult in calitatea produselor decat in publicitate…altfel nu ar mai fi aceasta calitate bune la preturi foarte accesibile. Multe produse de la Essence costa in jur de 10 lei, la modul cel mai direct orice femeie isi poate permite sa isi ia un mascara, un ruj si chiar un parfum de la Essence.

Prima tentatie la aceste eveniment: ojele!! Eu nu prea reusesc acasa sa imi fac unghiile cu oja si la acest eveniment am profitat sa ma joc cu 3 lacuri de unghii foarte placute.

Ni s-a anuntat si o veste buna…e posibil sa avem curand Catrice si in Romania. Cosnova, grupul care detine cele doua marci – Essence si Catrice – inca se gandeste la acest lucru…..si sper sa se gandeasca mai repede, brandul Catrice este asteptat si de romance.

Pana atunci nu uitati de concursul Essence cu Advent Calendar si…nu uitati si de concursul meu, unde am inclus in premii o mare parte din produsele primite in generosul goodies bag primit la eveniment.

Multumesc, Essence!