Estee Lauder Flash Make-up Session, Pure Color Envy Sculpting Lipstick

In iulie, anul acesta, am fost la o sesiune de flash make-up Estee Lauder, prilejuita de lansarea si la noi a rujului Pure Color Envy Sculpting Lipstick. 


Sesiunea de make-up s-a intamplat in Marionnaud Afi si am fost machiata de o fata super frumoasa pe care o cheama Sheherezada, da, chiar asa.

Mi-a fost aplicat celebrul fond de ten Double-Wear, iar rujul a fost intens, o nuanta pe care eu nu am mai purtat-o pana acum.

Sherry, pentru ca asa i-am spus Sheherezadei, mi-a dat cateva tips-uri:
– serumul Advanced Night Repair poate fi folosit peste fondul de ten, aplicat cu pensula sau cu buretelul de make-up, pentru ca textura fondului de ten sa devina mai supla, mai ales daca fondul de ten Double Wear este aplicat peste un ten uscat ca al meu.
– pot purta chiar si eu un ruj mai intens, conditia este sa am si sprancenele bine conturate, dar machiajul ochilor sa fie foarte light.
– fondul de ten Double Wear asigura o acoperire puternica si mi-l recomanda mie doar pentru ocazii speciale, in rest pot purta BB cream-ul Day Wear de la Estee Lauder….care este superb.

 

La sedinta foto am fost cu Dana de la DanaMakeup.ro si nu ne-am putut abtine sa nu facem niste selfies…ca doar ce pot face 3fete pasionate de machiaj, ca sa nu zic nebune de-a binelea, mai ales cand au alaturi o cutie de “jucarii” Estee Lauder.

 

Vedeta acestei sesiuni de make-up ramane rujul Pure Colour Envy , Sculpting Lipstick, ruj pe care va invit sa il testati, s-ar putea sa va schimbe niste idei legate de purtarea unui ruj.

Sursa poza: Chicprofile.com