Estee Lauder Idealist Even Skintone Illuminator- 1monthTest

Dupa avalansa de creme minune aparute in ultimul an, creme in special BB sau creme de tip Idealia de la Vichy, eu am primit un ser de fata de la Estee Lauder care promite de asemenea multe minuni.  Produsul a fost premiat in 2012 de revista Marie Claire printre cele 6 produse care primesc anul Prix d’Excellence de la beaute, iar Marie Claire a facut si o tombola cu sms-uri…asa am avut bafta maxima sa ajunga aceasta crema in mainile mele si apoi pe fata mea. Marie Claire este si ramane preferata mea si o sursa buna de informatii legate de beauty.

Eu am primit varianta de 50 de ml, in format tip flacon cu pompita si spun ca e ambalajul ideal pentru un astfel de produs.

Se gaseste de cumparat in varianta de 30 ml la pretul de 266 de lei pe Notino. La 50 de ml costa 443 de lei pe Strawberrynet.com .

Textura e usoara, e un fluid usor si placut, miroase foarte placut, a fructe, mi-a adus aminte de mirosul de guma de mestecat din copilarie, dar guma aceea care se gasea greu cu arome de fructe ..de dinainte de 1989 cu multi ani. In piele intra extrem de repede, chiar m-a socat asta, am zis initial  ca ceva nu e in regula, insa am inteles apoi ce repede isi ia tenul din aceasta crema ce are nevoie.  E singura crema pe care o tolerez si in acele zile cand simt ca nu as pune nimic pe fata. Pielea ramane catifelata placut, fara sa fie grasa. Se poate aplica imediat dupa fond de ten, pudra sau nimic. Practic tenul se uniformizeaza placut, am vazut asta la 2-3 zile dupa utilizare.  Nu am avut nici un efect neplacut de la ea, daca am avut vreun cos mai mic, mi-am pus tratamentul meu obisnuit inainte si nu s-a intamplat nimic neplacut , cum am mai patit de la alte creme, ba chiar am vazut o atenuare accelerata de aceasta crema.

Deja dupa o saptamana pielea se simte mai intinsa si neteda si se simte si seara la demachiat.

Pe site-ul oficial Estee Lauder aflu ca am facut bine ca m-am dat cu aceasta crema si in jurul ochilor, pentru ca face bine si acolo. Asta e si mai bine, de obicei cremele minune sunt indicate doar pentru fata si se recomanda sa eviti zona ochilor.

E primul produs caruia ii dau nota Excellent. Am doar o retinere vis-a-vis de pret, mi se pare cam mare, insa tinand cont ca e vorba de Estee Lauder ca si marca e o chestie de optiune daca vrei sa faci o investitie pentru tine sau nu. Crema la 30 de ml  iti ajunge pentru mai mult de o luna cu siguranta si pe perioada cat o folosesti, nu prea mai ai nevoie de alta crema.