Eucerin Even Brigther, petele de pe ten raman doar in amintiri

Daca povestea Eucerin a fost mereu despre produse care combat imbatranirea tenului, astazi va povestesc despre un nou capitol Eucerin, Even Brighter. Este vorba despre combatarea petelor pigmentare. Parca nu era indeajuns sa avem riduri, petele pigmentare vin ca si un nou semnal de alarma ca tenul are nevoie de si mai multa grija.


In trecut, auzeam la femeile din jurul meu ca numai babele au pete pe fata sau pe maini si ma si amuzam pe tema asta. In prezent, poluarea, ritmul de viata alert si agresivitatea razelor solare ne face sa ne trezim cu pete pigmentare pe ten chiar si inainte de 30 de ani. 

Am avut noroc ca in perioada sarcinii sa am un ten extrem de luminos, fara nici un fel de pete cauzate de transformarile hormonale, insa cu soarele e mai greu de negociat. Am oricum pistrui, asa ca formarea primelor pete mai inestetice s-a intamplat atunci cand am uitat de creme cu SPF cam acum doi ani. Mai exact aveam impresia ca daca ies afara doar pentru 30 de minute si voi fi in masina, soarele nu va ajunge si pe fata mea. Cateva pete au aparut pe zona pometilor, insa am aplicat de atunci creme care atenuau petele solare, mi-am confirmat inca o data ca SPF este obligatoriu si daca ies din casa pentru 15 minute. Acum cremele cu SPF sunt prezente peste tot, le am la baie, pe hol, la indemana ca sa nu ies cumva din casa cu tenul neprotejat. Sa spunem ca am avut noroc si am reactionat la timp. Dar nu toate povestile de acest gen au un happy end rapid.

Eucerin cred ca a inteles atat de bine ca fiecare femeie are istoria ei cu petele pigmentare. Unele pete au venit cu bucurie, adica s-au format din perioada sarcinii sau din perioada unor vacante nebune la mare, sau unele au venit din situatii mai putin fericite, probleme hormonale sau de metabolism. Eucerin Even Brighter poate sa iti dea solutia pentru petele de pe fata, indiferent de originea lor, si eu apreciez ca pe langa clasicul tandem de crema de zi si crema de noapte, exista si un tratament concentrat cu efect rapid si eficient.

Iata detalii despre gama completa:

 • Cremă de zi Eucerin EVEN BRIGHTER cu
  factor de protectie 30.
  Crema de zi cu efect de hidratare în
  profunzime, reduce eficient petele, netezeşte pielea şi redă tenului
  aspectul uniform. După 4 săptămâni de utilizare regulată, se pot vedea
  primele rezultate vizibile: pielea devine mai luminoasă şi uniformă.
  Excelentă bază de machiaj.Preţ
  în farmacie:
  98 RON (50 ml).

 • Cremă de noapte Eucerin EVEN BRIGHTER. Acţionează
  eficient pe timpul nopţii, iar Dexpanthenolul din formula sa regenerează
  celulele pielii şi îi redă astfel strălucirea. Preţ în farmacie: 103 RON
  (50 ml) 
 • Serum concentrat Eucerin EVEN BRIGHTER. Datorită
  formulei sale lejere, se recomandă aplicarea pe arii largi de pigmentare,
  înainte de folosirea cremei de zi şi a cremei de noapte, pentru obţinerea
  unor rezultate vizibile. Concentraţia
  mare de ingrediente active (B-Resorcinol şi acid gliceritinic) potenţează
  efectul anti pigment al gamei. Non-comedogenic. 1 fiolă reprezintă
  tramentul necesar pentru 1 săptămână. Preţ
  în farmacie:
  118 RON (5 ml X 6 fiole)
Va place ce ati citit? Urmariti-ma si pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest.