Gama Me & Mom de la Cosmetic Plant – CONCURS

Cosmetic Plant, un brand romanesc de cosmetice care aduce inovatie si produse de mare calitate, are un atu in plus fata de celelalte marci de cosmetice romanesti. Are o gama dedicata gravidutelor, proaspetelor mamici si bebelusilor – Me & Mom.
Uleiul de bebe de la Me & Mom este extraordinar de placut si este asa cum trebuie sa fie un ulei de bebe, fara miros, dar cu un mix de uleiuri – masline, migdale, galbenele si musetel -, cele mai bune uleiuri pentru pielea bebelusilor, dar si pentru pielea unei femei gravide sau in perioada imediata de dupa nastere.

Crema de fundulet….este exact ce trebuie sa fie o crema de fundulet, care sa protejeze pielea care intra mereu in contact cu scutecul si sa calmeze eventualele iritatii.

Aceste doua produse pot fi ale tale, doar ca trebui sa imi povestesti cum ai aflat ca vei deveni mama sau cum au fost primele momente cu bebele tau...dar trebuie sa fii o proaspata mamica sau in devenire. Ma si gandesc acum ca mamicile cu bebe mic nu prea au timp sa stea pe net, dar poate le veti anunta voi de concurs. Gravidutele la primul bebe sunt in perioada de asteptare si le astept cu drag sa imi spuna cum a fost momentul in care au aflat ca vor fi mamici.

Fara like, fara share, doar comentariu cu povestea ta. Voi alege cu sufletul. Va fi foarte greu pentru ca eu as cadorisi toate mamicile si bebelusii :). Data limita de postare a comentariului vostru: 6 octombrie 2013.

Premiul: un ulei de bebe si o crema de fundulet ::).

Gama Me & Mom contine 5 produse – Uleiul de bebe, crema de fundulet, Emulsie antivergeturi, Crema hidratanta si pentru depigmentare si o Crema intens hidratanta. Toate produsele sunt cu ingrediente naturale, fara substante chimice in plus peste necesarul minim care le asigura rezistenta si compatibilitatea cu pielea sensibila a bebelusilor si a mamicilor la inceput de drum.