Gerocossen Supless Crio Gel – crema anticelulita, dezamagirea acestei luni – 1monthTest

Am primit la testat din partea magazinului Dacic Cool un set de creme anticelulita Gerocossen Supless si am testat crema cu efect de racire – Crio Gel.

Am respectat indicatiile de pe eticheta, adica aplicare cu miscari circulare de 1-2 ori pe zi, ba chiar uneori de 3 ori pe zi. Au fost doua zile in care am uitat sa o folosesc pur si simplu.

Cu toate acestea centimetrii au ramas aceiasi – 53 de cm circumferinta picioarelor in partea cea mai bombata si inainte si dupa folosirea cremei. Nu-mi dau seama daca am mult sau putin pentru greutatea mea ( 49 de kg pentru 1.57 inaltime), cu toate acestea eu am sperat sa pierd macar un centimetru dupa ce am folosit aceasta crema :), dar nu a fost cazul.

Ca si efect bun dupa folosire, a fost o netezire a pielii foarte intensa, exista zone pe care pielea este intinsa perfect ca o foaie de hartie, m-am si speriat un pic ca nu stiam de ce.

Crema e placuta la aplicare, se absoarbe repede, miroase frumos pentru o crema cu efect termic de racire, efectul nu e foarte intens.

Ii dau nota Good dupa 1monthTest, insa nu si-a atins nici 5 milimetri din promisiune.

Cealalta crema, cea cu efect de incalzire este in teste la Dana care se va ocupa de un tratament intens prin noiembrie. Poate la ea va da rezultate.