Givenchy Croisiere

Givenchy te invita la o croaziera fara sfarsit printr-o colectie de machiaj  care iti asigura un aspect bronzat pe tot parcursul anului.

Imaginația lui Nicolas Degennes și setea sa pentru inovație au dat naștere celor două texturi noi, ușor de folosit.
O experiență senzorială complet nouă, o textură lejeră care ia forma produsului BRUME BONNE MINE.
Noii colecții se alatură si gelul pentru piele radiant MISTER RADIANT și pudra iluminatoare POUDRE BONNE MINE.

BRUME BONNE MINE  -ediție limitată
Un spray lejer si delicat pentru un ten bronzat ce straluceste! O noua alternativă pentru gel sau pudră, textura sa aerată, mătăsoasă oferă o experiență senzorială unică.
Tenul rămane uniform și radiant, strălucitor în mod natural și cu un aspect sănătos . – Pret: 207lei
“Aplicați pentru un efect natural și lejer, întindeți cu degetele sau cu o pensulă pentru ten pentru a spori strălucirea și pentru uniformizare”  – Nicolas Degennes
MISTER RADIANT
Mister Radiant este domnul Givenchy care aduce strălucire pe chipul tău. Textura de gel pentru efect de piele curată, trei pigmenți pentru o culoare uniformă și un gest intuitiv pentru rezultat adaptabil.
“Atemporal, universal și unisex,  Mister Radiant este extrem de adaptabil! Poate fi folosit sub pudră sau chiar sub fond de ten!” – Nicolas Degennes
POUDRE BONNE MINE
O pudră radiantă, rezistentă la transfer, dar care nu încarcă tenul. Textura fără talc este insesizabilă pe piele, ușor de aplicat pentru o strălucire naturală. – Pret: 212lei
“Folosește pensula Kabuki, perfectă pentru acest tip de textură. Aplică pe intreaga fața, fără a uita de zona gâtului. Altfel, poți folosi pensula de pudră pentru a crea efect de blush.” – Nicolas Degennes.
Produsele sunt disponibile in Sephora.
Va invit sa urmariti pagina de Facebook Sephora unde puteti vedea cand se organizeaza sesiuni de make-up cu noile produse Givenchy.