Givenchy Phenomen’ Eyes, make-up diary

Givenchy ma fascineaza treptat cu fiecare produs lansat, incepand de la parfumuri si pana la machiaj. Toate produsele de machiaj Givenchy sunt lucrate parca de un arhitect perfectionist pana la cel mai mic detaliu. Prima mea intalnire cu acest mascara cu periuta in forma de bulgaras a fost acum cativa ani si relansarea deja iconicului Givenchy Phenomen’ Eyes vine doar o prospetime de formula. Perfectiunea periutei sferice ramane neatinsa.

Articolul acesta este o fila de jurnal, este o pagina din intalnirile mele cu experimente care ma marcheaza si care ma fac sa caut cu incapatanare arta transpusa in obiecte mici, ce par superficiale. Pana la urma un rimel e un rimel, ce poate fi atata filozofie. Ma joc putin cu aparatul foto si descopar fiecare detaliu si mai bine. Givenchy Phenomen’Eyes se lasa admirat.

Nicolas Degennes taia din periuta rimelului pana o aducea la o forma rotunda si usor de manevrat. Asa a luat nastere peria sferica patentata Givenchy care nu si-a mai schimbat forma de cand a fost lansata pe piata in 2008.

Ce e nou totusi astazi cand aceasta mascara se relanseaza? Formula este noua si vorbim de un amestec unic din 4 tipuri de ceara pentru ca formula sa fie mai fluida: ceara topita de candelilla, parafina cremoasa, ceara vascoasa de albine si ceara protectoare de carnauba.

Eleganta ambalajului este desavarsita, invelisul este negru, lacuit, perfect.

Givenchy Phenomen’Eyes este disponibil exclusiv in parfumeriile Sephora la pretul de 143 de lei.