Happy Monday (56)

Happy Monday, ce am patit de era sa uit de articol? Oh, ar fi asa multe de spus despre acest inceput de saptamana, dar hai sa fac o pauza zen si sa ma incarc cu lucruri bune, asa cum va doresc si voua. Sa fie lunea fericita si sa zambim, mai ales ca avem o toamna frumoasa.

Mi-am dat seama ca desi am facut atatea materiale despre skincare, articole si clipuri, tot nu e de ajuns. Ma refer ca inca am senzatia ca parca mesajul meu nu e bine spus. Fireste ca fiecare este responsabil de ceea ce face. Mai ales cand vine vorba de frumusete. Insa ma simt putin confuza cand oameni care ma citesc regulat inca insista ca micelara se poate lasa pe fata sau ca un ser facial e tot ser si de ce sa il mai folosim si pe acela daca ne dam cu crema? Si am asa un fel de poker face cand mi se spune ,,pai nu e tot aia, ser, crema?”.

Dar sa lasam cremele si serurile, sa revenim la acest happy monday. Am fost sa imi refac sprancenele la Dana Stancu si am vazut la ea si niste produse Kryolan care mi-au cam luat ochii. Si da, erau palete de farduri exact cu acele culori pe care ti le poti imagina aplicabile oricand. Pentru ca asta inseamna produse de make-up cu adevarat utile. Si fara sa vrem am divagat spre subiectul Anastasia Soare si despre dezamagiri diverse legate de acest brand. Desi a fost numita sau autointitulata ,,regina sprancenelor”, mie astazi nu mi se mai pare ca buzz-ul brandului are legatura si cu ceea ce inseamna ca si sortiment, calitate, nu mai vorbesc de servicii. Sunt fete pricepute si la noi pe sprancene care fac lucruri fara ceara si sabloane.

De aici m-a dus gandul catre o zona despre ce inseamna cu adevarat succes. Cred mult in succesul ce vine lent si se mentine din ceea ce este, nu din ceea ce se spune si se promoveaza. Iar succesul este pe deplin daca iti umple si tie sufletul de liniste si bucurie, nu doar de vanitate.

Gandul de azi: fii tu primul cu adevarat bucuros de succesul tau, iar adevaratul succes nu are nevoie de trambite.