Joico in noile trenduri de hair style 2016

Joico a invitat de curand un grup de bloggeri pentru a ne povesti despre noile trenduri in materie de hairstyle, dar mai ales de a arata live ce inseamna coafuri versatile si care imbunatatesc ca printr-o magie aspectul per total al unei persoane. Lewis Moore- Creative Artist Joico si Casey Coleman- Creative Color Artist Joico au fost cei care ne-au povestit si aratat pe viu diverse lucruri ce pot face diferente majore intre un “good hair day” si un “very bad hair day”.

Am plecat de la eveniment retinand cateva lucruri pe care o sa vi le spun si voua pe scurt:

  • parul blond are nevoie de a fi spalat cu sampoane speciale care asigura reflexe frumoase, argintii. Genul acesta de sampoane cu silver reflex se pot aplica si pe par uscat pentru maxim efect.
  • orice produs tratament pentru par care se aplica pe parul umed trebuie sa fie aplicat pe un par ud, dupa spalare, dar uscat cu prosopul atat cat se poate, adica sa se preia surplusul de apa doar. Daca apa ramane pe firele de par, tratamentul se prelinge pur si simplu si efectul este minim. Nu este suficient doar sa presam cu mana parul, trebuie sa il infasuram un pic in prosop, apoi aplicam balsam, masca, orice altceva.
  • daca vrem sa aplicam pe par nuante de vopsea mai intense, putem alege doar o zona, pe care pe timpul zilei sa o ascundem in coafura, gen daca dam parul pe o parte sa arate ok, insa cand schimbam cararea din par, sa apara si zona de culoare. Demonstratia LIVE ne-a lamurit ca un bob bine taiat si colorat smart, poate fi de mare ajutor pentru cineva foarte activ, care ziua are nevoie de o coafura simpla, iar seara pentru iesiri in club de ceva mai dramatic.
  • spalatul parului este vital pentru orice fel de coafura, trebuie realizat cu atentie, iar efectul unui sampon chiar nu are legatura cu muntele de spuma care se face in par, din contra.
  • din trenduri trebuie sa iei ceea ce ti se potriveste si ceea ce te face sa te simti ok. Nu conteaza varsta, oricand poti purta o culoare epatanta daca asta te face sa te simti bine.

Produsul vedeta al acestui sezon: K-Pak Color Therapy Luster Lock – Tratament instant pentru reparare si stralucire, care are puterea exclusiva de restabilire a culorii Bio-Advanced Peptide Complex™. Atuurile sale sunt:

  • Tehnologia QuadraBond care sigileaza hraneste si β-stratul pentru a etansa culoarea;
  • Puterea matasii, soia, si algelor care transforma parul deteriorat, uscat, tratat prin colorare sau decolorare, intr-un par spectaculos de matasos si sanatos, cu o super doza de culoare iluminata si o stralucire intensificata.

Toata gama de produse K-PAK Color Therapy confera o bariera impotriva factorilor de mediu si face astfel ca durata de viata a culorii sa fie de doua ori mai lunga.

#joico #beautyevent @top_line_europa @joico #beautybarometer

A photo posted by Ana-Maria Tatucu (@beautybarometer) on

Modelele prezente la event au avut parul vopsit cu cele mai noi game Joico, VERO K-PAK COLOR VIOLET si GO FASHION-FORWARD. Ele practic au subliniat trendurile actuale care inseamna culori intense, albastrul denim este o culoare foarte in voga si obtinerea acelui efect de washed jeans. Totodata violetul revine in forta. Nu exista un trend anume pe lungime, dar Lewis a tot sugerat sa ne tundem mai scurt si ne-a demonstrat cate chestii se pot face pe o tunsoare bob.

Am transmis LIVE de cateva ori de la eveniment, va las mai jos capturile filmelor, sper sa va dea idei.


In Romania, produsele Joico sunt distribuite in exclusivitate de Top Line.