Lady Anion sau alta poveste despre absorbante inaripate

Subiectul igienei feminine intime nu e usor de abordat. Pe mine ma oripileaza abordarea celor din publicitate care au senzatia ca noi, femeile, nu mai putem de fericire cand trebuie cateva zile pe luna sa purtam un “scutec”, indiferent de vreme, conditii de munca si alte ocazii fericite gen concediu sau petrecere. Reclamele TV la absorbante arata o lipsa totala de respect fata de consumatoarele acestor produse si nu ma leg de detaliile intime, dar am senzatia ca suntem considerate incapabile sa intelegem sensul aripioarelor sau vrem neaparat sa vedem o simulare a lichidului albastru….


Cand vad reclama aceea stupida cu “viata e o scena” si fetele care defileaza fericite purtand pantaloni albi mulati si automat avand absorbant “anexat”, imi vine sa cred ca cel care a dat ok pe buget sa faca o asemenea campanie de publicitate era ori beat, ori surd sau chior in ziua cand a luat decizia cu pricina. Si toata teatralizarea cu lichid albastru mi se pare si mai stupida si inutila…..
Oameni buni care faceti comunicarea pentru aceste produse, noi, femeile care avem menstruatie, stim cum sa folosim absorbantele sau putem intui si niciodata nu ne simtim confortabil cand chestia aia albastra din clipul TV se propaga pe absorbant.

Folosesc de la inceputul acestui an gama de absorbante Lady Anion si finally pot spune ca am gasit produsul care mi se potriveste. Desi sunt un fan la nivel de concept pentru Softcup, nu sunt consumator de asa ceva, desi mi-ar placea si admir modernitatea pe acest domeniu..but it’s not for me, din pacate.

Sa revenim la Lady Anion .

 In primul rand apreciez cum au fost gandite aceste produse ca si croiala si marimi, oamenii care au gandit acest produs au nota maxima din partea mea. Produsul este gandit  pentru orice femeie, fie ca ai o menstruatie mai productiva, fie nu, gasesti absorbantul potrivit.Sau iti poti lua cate un pachet din fiecare model si pe perioada ciclului menstrual folosesti absorbantul indicat in functie de zi.

Imi place ca toate modelele sunt subtiri, dar foarte eficiente, au si aderenta buna si nu te trezesti ca se dezlipeste cand ti-e lumea mai draga si ti se prinde de dres sau de pantalon, depinde cum esti imbracata…pentru ca faimoasele produse din reclama cu “viata e o scena” la capitolul acesta sunt sub nivelul de mediocritate.

Materialul este natural si abea perceptibil ca diferenta de textura fata de lenjerie si citind detaliile de pe ambalaj si de pe site, vad ca e vorba de un bumbac organic si netratat chimic cu clor.

Nu e comod sa scriu despre asta , insa as vrea sa fie si un semnal catre sanatate, cred ca in sfarsit un producator de produse de igiena feminina intima se gandeste cu adevarat la sanatate, la confort , la tot si comunica frumos, site-ul e foarte dragut si zen. Am mai folosit tampoane bio diverse, insa toate aveau dezavantajul croielii sau al aderentei, erau ele sanatoase, insa se dezlipeau usor si….nu asta era scopul sau asteptarea mea.

In unele pachete Lady Anion, nu mai stiu ce varianta , am gasit si un fel de test sa iti faci singura acasa care pe baza PH-ului secretiei, iti poate da un semnal daca e cazul sa te duci sa iti faci analize suplimentare sau nu….si asta e foarte bine, macar te pune sa te gandesti cand a fost ultima ta vizita la ginecolog si cand ai facut si ultimul test Papanicolau.

Cam atat, preturile sunt ok, undeva in jur de 10 per pachet, se gasesc in magazinele Real, in farmaciile Anabella, la Plafar si cred ca am mai vazut si prin alte farmacii insa nu retin acum exact unde.

Daca aveti si alte intrebari , astept comentariile voastre. Mai am eu o intrebare: e cineva care nu le-a folosit si ar dori sa le testeze?

Pagina Facebook Lady Anion: https://www.facebook.com/absorbante.ladyanion

O mica mentiune la acest articol: din aprilie 2014 , absorbantele Lady Anion se pot comanda doar pe site-ul http://anioncare.ro/ – fie puteti deveni reprezentant si sa vi le comandati singure, fie sa solicitati sa faceti comanda catre un reprezentant. Toate detaliile pe vedeti pe site.