Masca de par Douglas pentru par uscat – 7daysTest

Pe la sfarsitul lunii mai, am intrat in magazinul Douglas de la Unirii. Am rezistat eroic la asaltul a doua consultante de vanzari care in momentul in care m-au vazut ca mi-am luat cosulet, au sarit pe mine cu un super zel de customer care. Toate bune si frumoase, aveam un buget bunicel pe care mi-l dedicasem acelei zile si am zis hai sa mai dau o sansa magazinelor Douglas.

Mi-am luat tot felul de maruntisuri si in final i-am zis fetei care se tinea scai de mine ca vreau o masca buna de par si m-a dus direct la standul cu produse marca proprie Douglas, mi-a indicat o masca de par care costa undeva la 50 de lei, spunand ca este o masca extraordinar de buna si taman potrivita cu un par uscat si vopsit lunar cum e al meu. Am platit, tot ea a fost cu mine la casa de marcat si …dupa ce am zis ca vreau niste mostre a inceput sa scotoceasca prin sertare, un pic stresata de intrebare, dar a fost amabila si dintr-o crema de la Clarins mi-a dat 2 esantioane si inca un esantion de ceva, eu am lasat in magazin 120 de lei.

Am vrut neaparat sa testez masca de par si……a fost la un pas de a fi data la Beauty Bin dupa un test de o saptamana – 7daysTest, in care am folosit-o de 3 ori. A salvat-o doar faptul ca m-am gandit sa o dau cuiva care are par mai gras….masca nefiind nici pe departe indicata pentru par uscat. Iar ce scrie pe ea ca ar da si luciu…..nu stiu, poate in alt film si alta atmosfera. Daca nu aveam aceasta optiune de a o da cuiva, o aruncam clar la gunoi, desi am dat pe ea 50 de lei.

Efectele de dupa 3 aplicari din aceasta masca:
– parul chiar devine mai uscat si mai greu de pieptanat
– dupa a treia folosire, a trebuit sa aplic de 3 ori doza mea de ser de par hidratant, nu era suficienta o singura doza….nu puteam sa imi fac un brushing decent, adica sa il usuc cu o perie.
– lasa o senzatie de pudra in par
– nu o recomand deloc unei persoane cu par uscat sau care doreste ce scrie pe ambalaj….inca traiesc cu impresia ca a fost gresit lotul de productie si au pus o masca pentru par normal/gras in ambalaj de masca pentru par uscat.

Nu stiu daca o sa mai dau vreo sansa magazinelor Douglas, voi mai intra cu siguranta in ele, insa daca mai vad aceeasi atitudine din partea consultantelor din magazin…..chiar o sa fac si o sesizare scrisa, este complet necomercial sa recomanzi produse aiurea, mai ales unei cliente care arata clar ca vrea sa cumpere si sa investeasca in ingrijire. Acum vreo luna si ceva am vrut sa testez un parfum nou de la Hermes, tot la Douglas, am cerut o mostra fetei care era cu cosuletul plin de mostre la raft…si ea mi-a spus inocenta ca trebuie sa cumpar parfumul respectiv daca vreau si mostra..si pot testa doar la tester, care era la intrarea in magazin…pai care e logica? cum sa cumpar un parfum de minim 250 de lei daca nu testez si acasa? Iar acum mi-a fost recomandat un produs care nu avea nici o legatura cu nevoia mea. Eu astept sa retraiesc experienta din Douglas pe care am avut-o prima data acum vreo 6 ani, dar nu in Romania. Am cumparat atunci de 12 euro, un set travel size Clinique, si am plecat cu mostre de la vreo 5 produse…..iar cand am cerut sa testez o crema antirid, mi s-a spus ca inca nu am riduri, dar imi recomanda o crema hidratanta si mi-au povestit cate in luna si in stele despre ce aveau in magazin.