The One si Marionnaud au propus o dupa-amiaza de make-up

Pe 10 iunie la Aristocats Cafe, revista THE ONE si Marionnaud si-au invitat cititoarele la o dupa-amiaza de make-up. Am fost pe fuga, dar nu am putut sa ratez un eveniment organizat de magazinul meu preferat de beauty si revista glossy care se afla in top 5 reviste preferate de mine.

Tema acestui workshop a fost machiajul de vara si am inteles ca un BB cream este mai mult decat binevenit in aceasta perioada, fixat cu o pudra libera si….se poarta rujurile corail, in orice nuanta, deci…indrazniti sa le purtati! Asa ne-au recomandat si specialistele de la Marionnaud.

Produsele vedetea au fost de la The Balm care in Romania se gasesc exclusiv in magazinele Marionnaud.

Atat am putut poza in 30 de minute cat am stat efectiv, se pare ca am ratat si momentul final cu goodies bags, dar m-am bucurat sa vad ca exista interes pentru make-up de calitate si ca fetele care au venit au plecat machiate si multumite :).

M-am intalnit cu Ioana si am putut vedea live telefonul ei superb decorat cu o carcasa Hello Kitty. Si Ioana era ca  de obicei cu un make-up impecabil :). Cu siguranta mai multe poze si detalii veti vedea in curand de la organizatori.

Nota bene: cat am scris articolul, baietelul meu mi-a consumat ultima mostra de Coco Noir de la Chanel si a testat cu drag ultimele mele farduri de ochi de la Yves Saint Laurent…so beauty mood all over the room :).