L’Oreal Paris – pasteluri si culori aprinse, albul reinterpretat si rosul lichid – lectie de arta?

Cand intr-un film apare o scena cu un pictor, de obicei vezi un sevalet, multe culori amestecate, texturi lichide sau pensule intr-un borcan, panze incepute, tablouri partial terminate, flori, siluete din carton, diverse obiecte ce tin de o butaforie permanenta si o dezordine boema.

Lansarea noutatilor de make-up de la l’Oreal Paris cred ca a vrut sa transmita ideea de atelier de pictura, de incubator de creatie si de loc boem de gustat din tot ce poate fi cochetarie. Am urcat la etajul 8 al hotelului Marriott neasteptandu-ma la nimic anume. Locul in sine parea oricum incarcat de multe semnificatii – lux, rasfat, stil, oaza in mijlocul unui oras cenusiu. Stiam ca va fi ceva iesit din comun.

De la intrare insa am avut o surpriza, Sorin Stratulat – care nu cred ca mai are nevoie de prezentare – m-a intampinat , apoi Mihaela PR-ul l’Oreal Paris care intotdeauna stie sa te primeasca cu cel mai frumos zambet  si apoi am fost preluata pe rand de echipa Beauty District care m-a machiat, mi-a aranjat manichiura si m-a coafat. L’Oreal Paris si Beauty District sunt deja doua echipe de oameni care fac lucruri frumoase impreuna si care iti confirma ca lumea frumusetii inseamna multa munca si arta….si ca nu se poate una fara alta.

Inainte de tot acest rasfat complet, Alexandru Abagiu ne-a facut o prezentare despre trendurile in machiaj pentru acest an. 2014 va fi un an al extremelor – fie un machiaj extrem de transparent si care iti face doar un ten perfect, fara  sa ai urme de culoare in plus, fie un machiaj dramatic din care greu identifici trasaturile naturale.

Noutatile pe care urmam sa le cunoastem la eveniment erau noul fond de ten Infallible, noile rujuri lichide L’Extraordinaire si lacurile de unghii pastelate numite si Les Blancs si brand managerul l’Oreal Paris ne-a prezentat pe rand fiecare produs.

Rujul l’Extraordinaire are un ambalaj atipic pentru un ruj, la prima vedere spui ca este un lac de unghii. Textura este lichida, usoara si culoarea intensa.

Iata detalii despre acest ruj cu adevarat extraordinar:

Formula Color Riche Extraordinaire contine micro-pigmenti extra fini si uleiuri pretioase care imbraca fiecare milimetru al suprafetei buzelor.

Lacurile de unghii Les Blancs sunt din punctul meu de vedere ideale pentru zi, pentru adolescente sau pentru cele care ne dorim sa avem acel aspect de unghii simple si curate.

Si iata si unghiile mele in curs de transformare:

Mascara So Couture, o varianta noua pentru Volume Million Lashes, are perii atat de fini incat inlocuieste cu succes finisarea care se face uneori chiar cu un ac, ca sa poti desface genele fir cu fir.

A urmat partea de testare efectiva a acestor noutati si recunosc ca cel mai mult am ramas atasata de rujul l’Extraordinaire.

Am surprins un moment foarte comic –  eu, Iuliana si Mona, ca si cele 3 gratii – in curs de pregatire pentru sedinta foto.

Fiecare dintre invitate a beneficiat de o sedinta foto frumoasa…chiar in dormitorul apartamentului prezidential de la Marriott.

Si in final va arat poza preferata de la acest eveniment unde noi, cele 3 gratii, am facut o poza frumoasa impreuna si cred ca fiecare dintre noi reprezinta o fateta a frumusetii pe care o transmit produsele l’Oreal Paris. Fiecare are frumusetea ei, paleta ei de culori si stralucirea ei, fiecare poate fi muza unui alt pictor, asa e?

Articolul este plin de poze si sentimente diverse, asa a fost si acest eveniment si asa este si gama de make-up l’Oreal Paris.