Mai tanara cu 10 ani?

Da, Gliss spune ca e posibil. Si nu iti face o promisiune per total, ci punctual pe ce se pricep ei, adica pe zona de ingrijire par.

Prima data cand m-am uitat pe canale TV straine, mi-a ramas in minte reclama la Gliss: in spotul publicitar era o fata cu un par superb care rupea cu nonsalanta un foarfece. Refuza sa se tunda, dar folosea produse Gliss. Cu chestia asta am ramas multa vreme in minte si de cate ori cumpar un produs Gliss ma gandesc la acest spot TV si la acest mesaj de a-ti ingriji parul.

Astazi Gliss isi propune sa ne aduca un beneficiu major pentru par: intinerirea cu 10 ani. Pentru ten primiti deja zilnic noutati de pe piata de cosmetice cu creme care mai de care concentrate in diverse substante care va promit disparitia ridurilor.  Gliss Hyaluron + Hair Filler este prima gama dedicata parului care foloseste principiile acidului hialuronic pentru a reconstitui fibra capilara.

Parul este produs de piele, de stratul numit derm, si trebuie tratat uneori si el dupa principiile pe care le folosim in ingrijirea pielii. Pentru piele cautam mereu produs anti-aging si ne gandim la tehnicile de tip filler sperand sa reducem din riduri si automat sa recapatam trasaturile din tinerete. Parul cam are nevoie si el de acelasi tratament. Noua gama Gliss Hyaluron + Filler “are la bază micro-cheratină și
derivaţi din acizii hialuronici și acționează în trei etape pentru a oferi
părului regenerare intensă, suplețe și volum.
Formula pătrunde în celulele
părului, reumple structura fibrei capilare îmbătrânite și o
fortifică. Părul îşi recapătă astfel forța interioară naturală .”

Noua gamă Gliss
Hyaluronic + Hair Filler este formată din șampon,
balsam și balsam-spray fără clătire.
Șampon Gliss Hyaluron + Hair
Filler – 250 ml – preț 12,49 lei
Balsam Gliss Hyaluron + Hair
Filler  – 200 ml – preț 12,49 lei
Balsam Express-Repair Gliss
Hyaluron + Hair Filler – 200 ml – preț 14,29 lei

Noua gamă Gliss Hyaluron + Hair Filler este disponibilă în magazine
începând cu luna iulie 2014.