Make-up Studio – un nou brand de machiaj in magazinele Marionnaud

Am descoperit foarte recent brandul de make-up Make-up Studio in magazinele Marionnaud si nu am rezistat pana nu am facut o sedinta de testat direct intr-unul din magazine. In Romania brandul Make-up Studio se gaseste in exclusivitate in magazinele Marionnaud, are si magazine proprii insa in alte tari. Brand-ul s-a format in Olanda, mai exact in Amsterdam prin anii 80 cand un grup de artisti de make-up s-au gandit sa isi faca propria linie de produse de machiat. In prezent ei isi vand produsele in peste 60 de tari din toata lumea.

Primul lucru testat au fost blush-urile, mai exact pe cele putin sidefate ( sunt si mate), au urmat fondurile de ten care miros foarte placut si la fel corectoarele mi-au placut enorm ca textura si miros. ( blush-urile testate sunt cele doua de jos si cel de deasupra blush-ului mai orange)

Nu am reusit inca sa testez mascara, creioanele de buze si de ochi, gloss-urile pentru ca sunt lucruri pe care nu prea le pot testa in magazin.

Mi-au placut paletele de farduri de ochi, le prefer pe cele mate, dar sunt spectaculoase cele sidefate.

In final am optat sa plec machiata cu un ruj  , o nuanta de portocaliu , nr 24 si am asortat un blush in aceeasi nuanta. Aveam deja un machiaj extrem de usor si cele doua produse au facut un refresh vizibil si placut. Rujul a tinut cateva ore bune. Vedeti pozele, cea facuta in magazin langa stand este in lumina artificiala si cealalata poza e realizata afara la lumina naturala.

Nu am reusit sa ma abtin sa testez si lacurile de unghii care sunt extrem de elegante, eu am reusit sa imi aplic foarte usor acest lac stand in picioare, sticluta este foarte eleganta si usor de manuit. Apreciez ca lacurile de unghii au doua capace, am mai vazut acest lucru doar la lacuri de unghii Chanel .

Daca dati click pe fiecare poza in parte puteti vedea si preturile afisate pe stand. Standul imi place ca si format, este clar si gasesti repede ce ai nevoie.

Mi-a ramas gandul la cateva produse, la eye liner-ul cremos si la fondurile de ten.

Voi ati testat acest brand? Cum vi se par produsele?