Men Beauty – frumusetea la masculin in NOIEMBRIE

Dupa ce luna Octombrie a fost dedicata pe blogul meu magazinelor Marionnaud, iata ca si cu ajutorul vostru, am decis ca luna Noiembrie sa fie dedicata barbatilor, mai exact cosmeticelor pentru ei.

Cosmeticele pentru barbati nu mai sunt o noutate, multe marci celebre si mai putin celebre au lansat produse de frumusete si pentru barbati, in afara de clasicul after-shave si sampon anti-matreata.

Recunosc ca pornesc aceasta campanie Men Beauty la mine pe blog putin din pripa si oarecum nepregatita. Am multe idei, insa nu stiu exact cum este consumatorul de gen masculin de produse cosmetice.

Stiu ca voi, barbatii, vreti cosmetice putine si bune.Si nu foarte complicate ca si utilizare.

Asta spun din ce am observat la sotul meu si la fratele meu. Am mai vazut si in jurul meu cam ce consuma barbatii in materie de cosmetice si am fost surprinsa sa vad barbati interesati de creme de fata sau de un sampon mai altfel decat clasicul Head&Shoulders.

Ce pot eu sa spun din experienta mea de pana acum in legatura cu cosmeticele pentru barbati:
– imi place mai mult ideea de aftershave sub foma de gel;
– deodorantele pentru barbati sunt cam iritante si nu toate sunt eficiente – cele de la Pierre Cardin par a fi ok;
– barbatii au nevoie de creme de maini fara miros si care se absorb foarte repede, idem pentru cele de picioare, pe care oricum le vor folosi numai la nevoie;
Avon are cosmetice bune pentru barbati si ok raport calitate – pret;
– dintre gamele mai scumpe, imi place ce am gasit la Biotherm.
– barbatii nu prea suporta deodorantele roll-on sau solide, asta am observat eu pana acum;
l’Oreal are o gama super de spuma de ras….spun asta ca mi-am bagat si eu nasul in ea pentru alte nevoi de epilare cand spuma de la Gilette Woman m-a dezamagit.
– gelurile de dus de la Dove tot revin in baia noastra, deci sunt bune :). Si am mai auzit si pe la bloggerii barbati ca le prefera altora de pe piata din acelasi range de pret si calitate.
– gama de la Marionnaud dedicata barbatilor cu piele sensibila am vazut ca este apreciata cam de toti barbatii care au incercat-o si imi place ca este mai naturala ca si ingrediente.

Sunt cateva produse pe care rar le va folosi un barbat: crema de corp si crema de ochi, dar sunt ocazii in care si ei au nevoie de asa ceva.

Am uitat de gel de par…mai foloseste cineva? sau e ceara mai buna?sau spuma?

Ii rog acum pe cititorii mei de gen masculin sa isi expuna parerile ca sa scriu  pana la sfarsitul lunii lucrurile interesante pentru ei. As vrea sa stiu ce ii intereseaza concret,  ce si-ar mai dori sa foloseasca, ce li se pare scump sau prea aiurea ca si produs cosmetic pentru barbati si …orice altceva. Men, it’s your time now! 🙂