Tigi – solutia mea sa imi mentin parul just perfect

Dupa parfumuri, investesc mult in tot ce inseamna ingrijirea parului. Am si bafta de o podoaba capilara buna, insa trebuie sa o intretin cum se cuvine. Si daca imi dati voie sa ma laud, cred ca aspectul parului meu de astazi vine din tot efortul meu de ani de zile de a folosi produse cat mai bune. Si cred ca daca pentru fata sau corp nu ai cum sa faci minuni cu produsele cosmetice, pentru par poti face minuni.
Printre marcile mele preferate pentru sampon si balsam de par se numara si Tigi. Practic cand nu pot sa ajung la maria sa Kerastase, cobor asa intr-o laterala catre Maria Sa Tigi.

Prima data am descoperit produsul in online si am cumparat ceva de pe Strawberrynet.com. Am fost incantata din prima si apoi am tot incercat. Tigi are o gama mare, cu sub-branduri, preferata mea e Catwalk, practic e acea gama dedicata modelelor care defileaza pe podium si care au nevoie de solutii pentru par rapide si care sa nu le distruga parul.

In aceasta perioada folosesc samponul Catwalk Sleek Mistique…care miroase bine, pregateste parul pentru coafat super bine si hidrateaza parul. Am combinat incepand de astazi cu balsamul din aceeasi gama si efectul este super. Preturile se invart undeva de 60-65 de lei pe bucata, insa va simtiti ca si cum ati fost spalati la coafor. Acum samponul e la reducere pe www.carespot.ro la doar 37 de lei. Am mai cumparat si de pe acest site, mereu au promotii super bune.

Tigi inseamna pentru mine solutia sigura si mai avantajoasa ca si bani versus coafor ca sa am un par care sa arate bine. Nu am timp sa stau ca la coafor o ora pentru un spalat si un coafat, insa cu Tigi fac chestia asta in 30 de minute si am si garantia ca parul e ingrijit cum trebuie.