Moschino, un mic univers parfumat si seturi cadou

Moschino este un brand al carui nume nu am stiut de prima data cum sa il exprim corect si cred ca nici azi nu sunt foarte sigura. Francezii il pronunta intr-un fel, apoi cand cumparam din Germania auzeam altfel pronuntia si la noi in magazine aud multe alte variante. Asta arata ca Moschino este un nume creativ in esenta. Moschino inspira ceva chic, putin jucaus si exprima o marca efervescenta. Folosesc cel putin o data pe saptamana un parfum Moschino. Sunt parfumurile cele mai indicate pentru momentele cand trebuie sa am o zi foarte plina la capitolul intalniri si discutii, este ideal pentru a fi purtat la birou sau la scoala. Parfumurile au o tenta de sic-sport, smart casual.

Pentru ca va veni o perioada plina de motive sa ne facem cadouri sau sa facem surprize celor dragi, iata la ce va propun sa va ganditi: cateva seturi cadou Moschino care vor fi disponibile in foarte scurt timp in parfumerii.

Moschino, Cheap and Chic, set cu EDT 50 de ml,  cu gel de dus si crema de corp, 269 de lei

Moschino, Chic Petals, set cu EDT 50 de ml, cu gel de dus si crema de corp, 269 de lei

Moschino Forever Sailing, set cu EDT 50 ml, after shave balm si gel de dus, 251 de lei. Este un parfum ideal pentru iubitul tau sau pentru orice barbat important din viata ta. Parfumurile Moschino pentru barbati sunt intense si mereu imi dau impresia ca cel care le poarta e un barbat foarte sportiv, desi nu este mereu cazul.

Ce alte parfumuri Moschino va plac?