My body creams

Cremele de corp sunt uneori defavorizate de cremele de fata si la capitolul buget si ca folosire.  Totusi ele au un rol foarte important, degeaba ne dam doar pe fata cu creme si ne ingrijim tenul daca mainile , picioarele si in general pielea corpului  nu arata in acord cu fata noastra.

Eu folosesc mai multe creme de corp in acelasi timp, vedeti in poza toata colectia mea din acest moment , de fapt arsenalul meu zilnic.

Sa o luam de jos in sus in functie de zona de folosire :):

– cremele pentru picioare, mai exact zona talpilor – de la Farmec o crema si de la Billa, marca proprie MyBody, un gel foarte placut tot pentru picioare.Ambele sunt foarte bune si fac ce promit pe ambalaj;

– tot pentru talpi, dar si pentru coate sau orice alta zona unde simt ca pielea se usuca cam tare, folosesc crema Jurlique pentru bebelusi, arata mai ciufulit ambalajul pentru ca tubul e din metal si ramane in aceasta forma dupa fiecare folosire. Crema aceasta este foarte buna si pentru zona decolteului.

– lotiunea de corp de la Elmiplant este pentru oricand, oricum si oricat, este fara parabeni, eu mai adaug in ea ulei de migdale Mayam de la Elemental si iese ceva foarte bun. E o crema super buna de folosit si dupa epilat.

– laptele de corp de la Herbagen are un miros superb, mi l-a facut cadou mama pentru ca stia ca imi plac lotiunile de corp parfumate, dar de cand am bebe, nu prea am mai atentat la cremele care faceau set cu parfumurile mele preferate, pentru ca erau parfumate prea intens. Aceasta lotiune de corp insa este si parfumata, dar si mai naturala, fara parabeni, din nou un detaliu bun si miroase floral.

– crema de corp de la Clarins , care a fost premiata de revista Marie Claire printre cele mai bune produse ale anului 2012, are consistenta unui unt de corp, insa se absoarbe perfect, catifeleaza cu adevarat pielea si pe termen mai lung, nu am observat insa efectul de tonifiere.

Cremele mele de corp sunt mai din zona naturale, fara parabeni, mai ales de cand am devenit mama si mai ales de cand la ritualul meu de ingrijire participa si baietelul meu caruia ii place la nebunie sa desfaca cremele, sa le miroase si bineinteles sa se dea cu ele in felul lui.