Obrazul subtire si cu…fashion se tine – BAND OF CREATORS

Stiti ca legaturile mele cu lumea modei sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire. Nu am capacitatea sa judec hainele decat din perspectiva purtabilitatii sau al impactului vizual care trebuie sa fie foarte placut ca sa spun ca ceva imi place. Apreciez mai greu partea de tendinte, linii care inspira ceva anume. Nu stiu sa fac diferenta intre creatorii acestei epoci. Cu aceasta introducere incep eu primul meu articol despre al doilea eveniment de moda la care am participat in ultimii 2-3 ani Secret Garden , eveniment organizat de Band of Creators.

Evenimentul a avut loc pe 24 octombrie seara si a reunit 7 colectii ale unor creatori romani tineri si foarte tineri, nu neaparat din Bucuresti, cu concepte diferite si foarte in ton cu timpurile noastre. Din tot ce am vazut pe scena am inteles ca se poate face moda de calitate si la noi. Am fost dezamagita acum vreo doi ani la o saptamana a modei de la WTC unde am vazut rochii ( din colectii cu nume grele) cu tivul franjurit si cu cusaturile neterminate sau parti din rochii uitate de fierul de calcat. La acest fashion show am inteles ca daca e putin interes, se poate crea ceva frumos.

Bineinteles ca la eveniment au fost prezente multe persoane publice, bloggeri si am avut ocazia sa ma revad cu Iuliana de la Beauty by Jules, Cristina de la Shopping Therapy si am cunoscut-o si pe Koko de la Special Koko.

L’Oreal Paris a fost partener al evenimentului si….in seara aceea inca asteptam rezultatele de la concursul Scoala de Beauty Blogging, asa ca am mai domolit stresul :).

Machiajul, coafura si manichiura manechinelor a fost asigurata de oameni exceptionali – Alexandru Abagiu, Sorin Stratulat si Catalina Stoica.

Un alt partener al evenimentului a fost Perwoll…stiti voi, detergentul special pentru hainele pretioase, pentru ca oricat de pretioasa este o haina trebuie si ea sa fie spalata cu detergent.

Mai interesant e sa vedeti pozele oficiale ale evenimentului, am selectat si eu aici cateva ( aparute imediat in presa online)  si sper sa va dea idei spre a va orienta si spre moda autohtona realizata de tineri cu mult curaj si talentati.

Am reluat poza ca sa va spun ca disperata din stanga care face poze cu telefonul sunt eu :D.

Alex Abagiu, dupa multe ore de munca ( am intrat 5 secunde in backstage si era o liniste adanca, se auzeau pensulele de pudra…):

Si pozele mele, au iesit miscate si cam neclare, dar macar va transmit ceva din atmosfera de pe catwalk:

Si inchei cu poza in care apar impreuna cu Iuliana de la Beauty by Jules.