Parfumuri la minipret – PriceBarometer

Zilele acestea, pe langa pregatirile de Paste legate de masa, casa si garderoba, ne preocupam si de cosmetice, cadouri si asa mai departe. Primavara e un moment bun sa ne innoim si colectia de parfumuri. Si ca sa facem shopping smart, iata cateva tips-uri pentru parfumuri la preturi mini.

– Cautati in magazinele de cosmetice standul de promotii sau cel cu ultimele produse ramase din anumite colectii si aveti sansa sa gasiti parfumuri sub 100 de lei – Sephora ,Marionnaud si Body Shop au asemenea zone in magazin;

– Puteti gasi parfumurile preferate in format mini sau cautati esantioane in prima faza –  pe site-ul www.laparfum.ro gasiti mostre de parfum la 10 lei bucata pentru o gramada de parfumuri. Tot aici gasiti si parfumuri in format miniatura la preturi de aproximativ 80 de lei. pe www.farduri.ro gasiti de asemenea o rubrica speciala numita miniaturi unde gasiti o paleta larga de parfumuri in format mic la preturi 15-35 de lei.

– daca aveti un buget mai maricel de 150-200 de lei, luati in calcul sa cumparati un set parfum +gel de dus sau parfum +crema de corp , in felul acesta va asigurati un miros placut pe tot corpul si o persistenta mai indelungata.

Haideti sa vedem niste parfumuri la preturi mini , sub 100 de lei, pe care le-am gasit in magazinele online si care sunt si in trend:

– Cea mai avantajoasa oferta: Elizabeth Arden Mediterranean Apă de Parfum Spray 30ml – 50.50 lei pe www.strawberrynet.com

 

 

 

–  Hilfiger Dreaming Apă de Parfum Spray ( Fără Cutie ) 30ml – 50.58 lei pe www.strawberrynet.com

Paris Hilton Fairy Dust Apă de Parfum Spray 50ml – 37 lei pe www.strawberrynet.com

Sex and the City Love EDP 100 ml – 30 de lei pe www.farduri.ro

Miss Sixty  Rock Muse Apă de Toaletă Spray 50ml – la 75.50 lei pe www.strawberrynet.com

PriceBarometer iti aduce mereu stiri smart despre cum sa faci shopping :).