Teint Ideal de la Vichy iti da curaj sa urci pe catwalk

Pe la sfarsitul lui ianuarie va povesteam putin despre Vichy Teint Ideal si va invitam la un concurs. Vichy a lansat un fond de ten care iese putin din tiparele clasice, pentru ca este un fond de ten care nu insista neaparat pe partea acoperire, ci pe partea de luminozitate.

Am mers la eveniment impreuna cu Ionela ( care are un blog foarte frumos, Federova, sigur il stiti din competitia Scoala de Blogging l’Oreal Paris) si au fost cateva ore in care am aflat ce varsta reala are tenul nostru, ni s-a refacut machiajul pornind de la fondul de ten Teint Ideal, am fost coafate si apoi invitate sa facem cativa pasi pe un catwalk adevarat…ca sa simtim ce inseamna sa fii in aceasta ipostaza. Nu e foarte usor, de fapt chiar deloc.

Trebuie sa ma laud, tenul meu este cu 10 ani mai tanar decat varsta mea biologica, testul a fost facut de doua ori pentru ca nu imi venea sa cred si am fost tare mandra de mine. Am avut o dovada matematica si stiintifica ca tot ceea ce fac la capitolul dieta si cosmetice a avut efect.

Fondul de ten Teint Ideal are o textura foarte usoara, as putea spune lichida spre apoasa, acoperirea este medie, insa luminozitatea si culoarea sanatoasa sunt garantate si imediat vin cu informatii ca sa vedeti de ce si cum.

 

 

Si iata si nuantele in care puteti gasi acest fond de ten:

Inca ceva despre ingrediente ( click pe poza pentru a vedea mai bine):

Dupa eveniment am primit la testat nuanta 25 si initial mi s-a parut cam inchisa. Pentru perioada de acum da, este cam inchisa, insa amestecat cu foarte putin BB cream mai deschis , am obtinut nuanta dorita si efectul de luminozitate a ramas atuul maxim al acestui fond de ten. La primavara insa va fi fondul de ten ideal si pentru mine, va avea exact nuanta pe care o am cand ma prinde un pic soarele. Si cum deja de cateva zile este cam soare, cred ca voi prinde curand nuanta care trebuie ca sa ma potrivesc perfect cu acest fond de ten.

Si acum o sa va arat din pozele facute la eveniment :).

Cand am ajuns acolo, am fost intampinate de frumoasa si vesela echipa Vichy :).

Eu si Federova:

Eu si Gabriela de la Pentrudive.com ….pentru ca simbolizam perfect yin si yang prin culorile parului :)).

Iar eu am reusit sa fac cativa pasi pe catwalk fara sa ma impiedic. Si fotograful a avut rabdare, pentru ca am facut de doua ori turul acelui catwalk ca sa pot sa imi pastrez si o figura de poza :D.

Mesajul Vichy Teint Ideal a fost reflectat perfect de acest eveniment – am fost surprinse de ideea de catwalk, fiecare si-a eclipsat orice defect sau orice complex si a urcat pe catwalk si fiecare invitata a stralucit cu noul fond de ten.

Si tu poti SURPRINDE, ECLIPSA si STRALUCI in fiecare zi. Asa e?