The Body Shop Moringa Sorbet in kitul Testeaza si tu

The Body Shop este unul dintre brandurile care imi plac de dinainte de anul 2000, pentru ca a transmis mereu un mesaj frumos prin produsele lor si pentru ca au cele mai minunate produse destinate ingrijirii corpului. Asadar, cand a venit vorba sa trimit prima cutie Testeaza si tu din acest an, am vrut neaparat sa pun ceva de la The Body Shop. Body sorbet-ul cu Moringa era neatins si am zis ca trebuie sa ajunga la Alexandra care scrie pe Scents of Bliss. Hai sa vedem ce ne spune Alexandra despre acest produs, va invit sa o includeti pe lista voastra de lectura si sa ii admirati si pozele.

Programul Anei “Testează și tu!” mi-a adus printre alte produse extraordinare, un șerbet de corp de la The Body Shop. Da, ați citit bine: șerbet de corp. O nebunie fresh, florală ce te îndeamnă prin fragranță să te întorci zburând cu gândul la zilele de vară. Întotdeauna mi-au plăcut loțiunile de corp însă acest șerbet este cu siguranță ceva nou pentru mine. 
Textura este identică cu cea a șerbetului. Dacă nu ar fi ambalat într-un tub specific produselor cosmetice, ar putea fi confundat cu ușurință cu un produs comestibil. Aroma acestuia este de moringa. Nu cunoasc prea multe detalii despre această plantă știu doar că își găsește originile prin Africa și Asia însă prea puțin contează aceste aspecte cât timp produsul finit hidratează pielea și îi oferă luminozitate. Este bine de știut că acest produs nu este recomadat să îl folosiți pe față. Ambalajul respectă un concept simplist, specific The Body Shop, iar după cum știți simplitatea este întotdeauna un plus. Tubul pe care Ana mi l-a trimis și îi mulțumesc foarte mult, este de 200 ml suficient pentru o lună, o lună și puțin (utilizat zilnic). 

Din partea mea Șerbetul de corp cu moringa de la The Body Shop primește calificativul: Excellent! 

Fetelor, nu ezitați să vă înscrieți în programul Anei “Testează și tu!”. Astfel veți avea ocazia să primiți și voi pentru testare asemenea produse. Și fie vorba între noi, Ana știe ce merită cititoarele și bloggerii ei fideli!

Pozele sunt realizate de Alexandra.