A 3-a lectie de la Colorissimo

Pe 9 iulie am ultima sesiune la Colorissimo make-up si ma grabesc sa va spun cum a fost sesiunea numarul 3.
Mie mi s-a parut o sesiune grea pentru ca a fost vorba de machiajul ochilor si mai ales de cel al sprancenelor. Eu port dioptrii destul de maricele si cand trebuie imi machiez ochii devin ca o mica cartita cocheta, dar cam chioara, care se uita in oglinda incercand sa detecteze linia corecta de aplicare a fardului sau a creionului pentru machiajul sprancenelor Nu radeti ca asa e J. Cred ca as machia mai usor pe cineva, dar nu pe mine insami.
Luiza a avut iar rabdare si a stat dupa mine sa inteleg machiajul sprancenelor si sa il si aplic si toate zilele de dupa aceasta sesiune am facut exercitii acasa, Astazi ma simt deja mai pregatita si sper ca maine la curs sa demonstrez asta.

Va pun cateva poze sa vedeti ce am facut la sesiunea a doua care s-a concentrat pe machiajul de zi…care nu e deloc asa usor precum pare. Cel mai greu e sa te machiezi natural si discret, sa mentii acel echilibru de culoare si de aplicare al fardurilor, nici prea mult, nici prea putin . In plus trebuie sa iti pui in valoarea trasaturile frumoase si sa incerci sa dai o forma echilibrata fetei.