The ONE by Oriflame – ONE hand, ONE minute

Nails done in one minute! Asta suna a slogan de marketing fortat, insa eu totusi am reusit astazi sa imi aplic lacul de unghii The ONE de la Oriflame consumand un minut la fiecare mana. Am continuat provocarea The One Collective si dupa ce am testat produsele de machiaj, am trecut si la cele doua lacuri de unghii primite in setul de testat.

Am primit doua nuante foarte placuta, un bej inchis si un roz. Am testat intai fiecare culoare si pentru ca mi-au placut din prima…am facut o combinatie interesanta.

Punctul forte al acestor lacuri de unghii:
pensula – este foarte buna pentru aplicare rapida si precisa. Eu nu sunt priceputa la aplicat oja, dar pensula asta e perfecta, am reusit sa ma misc extrem de repede, am cronometrat intr-un minut fac o mana, un singur strat. Perii stau adunati si nu se desfac sa lase urme, oja nu aluneca, peria e lunguta si sticla la fel, astfel incat am ce apuca si pot avea stabilitate la aplicare.
culorile sunt intense, ce vedeti in poze e aplicare intr-un singur strat.

Puncte slabe:
– dupa doua ore efectul este un pic spre mat, e drept ca nu am aplicat un top coat, adica un lac de protectie pesta oja colorata.

Imi aplic oja destul de rar pe unghii, cam o data pe luna daca e sa fac o medie.
Oja aceasta e indicata pentru cine nu e foarte priceput la pictura pe unghii si deja ma bate gandul sa mai fac un model folosind cele doua oje.

Recomandarea mea este daca folositi aceasta oja, sa aplicati neaparat un lac protector pentru a pastra stralucirea.

Voi ati folosit deja ojele de la The ONE by Oriflame? Aveti deja o culoare preferata?