UNICA – Ateliere de idei “Reteta profitabila a frumusetii”

Am participat de curand la un nou Atelier de idei organizat de Unica si tema a fost cum sa ne gasim o profesie legata de frumusete si sa o facem profitabila.

Intalnirea a fost dedicata cititoarelor si asa am participat si eu. M-am bucurat sa ma vad cu Ana Maria Cuciug, Michaela Ilie si cu Andreea Tudor, cititoare ale blogului meu si nu numai , pasionate de frumusete si fete care sunt mereu la curent cu ce se intampla in materie de beauty.

Am reusit sa fac o poza cu Andreea 🙂 si cred ca ne potrivim ca tinute, eu cu un sacou “camouflage” si ea cu o tinuta un pic “army”. Tough girls, nu-i asa?

Poate ca intalnirea nu era cea mai potrivita pentru mine, insa m-am bucurat sa vad in sala doamne de toate varstele si chiar mamici venite cu copiii la eveniment. Nu prea am avut ce nota sau ce sa remarc ceva anume, nu am stat nici pana la sfarsit. Cred ca m-a descurajat aglomeratia si discursurile cam rapide ale celor celor invitati sa prezinte – Carmen Dinca – Make-up artist Avon si Laura Cosoi. Carmen a facut si cateva demonstratii de machiaj, dar nu prea erau vizibile decat pentru fetele din primele 2-3 randuri. Nu am mai stat la prezentarile care au urmat ale d-nei doctor Jianu si al psiholoagei Andreea Dirzu. Mai exact nu mi s-a parut un atelier de idei asa cum a fost prin vara cand invitata a fost Daniela Nane si care a interactionat cu sala…acum prezentarile au rulat , speakerii au stat pe loc si cam atat.

Va pun si cateva poze de la prezentari:

Am primit sa completam un formular de feed-back. Si formularul a fost dus tot pe ideea profitabilitatii pe tema frumusetii. Se pare ca cei de la Unica se gandesc sa faca aceste ateliere cu plata. Chiar sunt curioasa voi ce parere aveti.