Wild Romance Artdeco

Wild Romance Artdeco este o noua colectie de make-up ce te pregateste deja pentru ambianta primavaratica. Stiu ca inca asteptam Craciunul, dar colectiile de acest gen se pregatesc din timp si apar in magazine tocmai pentru a avea timpul necesar sa le explorati. Rozul bland si tonurile maronii aduc acel iz de romantism si pregatesc starea noastra pentru acea prima inflorire, pentru primele campuri in care se amesteca pamantul raman reavan dupa topirea zapezii si exploziile de petale fragede.

Ce contine colectia Wild Romance Artdeco

Full Precision Lipstick este un ruj cu o forma mai ascutita si alungita,  cu varf triunghiular, 6 nuante semimate.

Mineral Lip Styler este un creion de buze intr-o singura nuanta Mineral Rose Peach, foarte pigmentat si indicat si pentru buzele foarte sensibile.

Perfect Color Lipstick este genul de ruj clasic, vine in doua culori mai degraba nude spre roz.

Perfect Mat Lipstick este rujul mat al acestei colectii, intr-o nuanta mai spre beige si una spre marron.

Curling Mascara este mascara din aceasta colectie, asigura volum si gene curbate.

Beauty Box Trio Limited Edition este piesa centrala a colectiei, cu un design vintage floral in care poti combina 3 din cele 4 nuante de farduri de ochi din aceasta colectie. Acesta ramane factorul de diferentiere Artdeco, o marca de make-up gandita practic, cu palete ce se pot desface si recombina.

Blush in doua nuante pentru a veni in acord cu nuantele de ruj.

Eye Designer Applicator Limited Edition este genul de produs de makeup smart. Ii pot fi adaugate una dintre cele doua rezerve. Este genul de pigment inchis intr-un aplicator de tip baton.

Mineral Eye Styler este creionul retractabil cu textura cremoasa, nuanta este Mineral Purple Eldeberry, parca un marron mixat cu violet.

Liquid Camouflage este fondul de ten al colectiei, usor si ca si o a doua piele.

Art Couture Nail Lacquer este un lac de unghii in 4 nuante perfect in linie cu nuantele de ruj.

Toate produsele se gasesc in exclusivitate la Douglas si au preturi incepand de pe la 70-80 de lei.

Ce mi-a placut din colectia Wild Romance

Recunosc ca rujurile cu acel format subtire m-au atras cel mai mult. Mi se par extrem de usor de aplicat, practic e un ruj subtire ca si un creion de buze, nu ai ce gresi ca si contur. Selectia de nuante este foarte placuta, blanda, purtabila. Daca le veti incerca si voi in parfumeriile Douglas, astept sa imi spuneti ce v-a placut mai mult.