2014, inca un an de beauty blogging

Mai sunt cateva ore si 2014 este gata. Si parca imi pare putin rau pentru ca 2014 a fost un an bun pentru mine ca si blogger si nu numai. Un an bun, adica un an complet, cu experiente de toate felurile, un an in care am muncit cam mult, per total nu stiu daca am avut o saptamana de vacanta. Poate acum pe final de an pot sa zic ca m-am odihnit un pic,

Pe la inceputul acestui an, am tot facut planuri, am incercat sa fiu metodica, dar in final mi-am dat seama ca daca ma bazez pe instinct si pe ceea ce simt, planurile nu sunt neaparat necesare. Mereu am inceput lucruri si nu regret,  le-am inceput ca sa ma bucur de prezent, ca sa adaug mereu cate ceva la ceea ce am inceput. Blogul mi-a permis sa fac asta si cu atat mai mult imi place sa fiu blogger. Cand spun ca blogul ma reprezinta, chiar asa este, nu are legatura cu job-ul, nu il fac dupa un anumit plan, ma bucur de fiecare articol pe care il scriu. Blogul este o forma de relaxare si poate de asta nu am simtit nevoia de o vacanta mai lunga in acest an, pentru ca in fiecare zi eu am ora mea de vacanta pe blog.


Poate ar fi trebui sa va spun ceva despre realizari, ce a fost bine, ce a fost mai putin bine. Va las pe voi sa observati asta, sper insa ca de-a lungul acestui an blogul meu sa va fi adus macar un zambet in plus, o bucurie in plus si o lectura frumoasa.

Pe zona de beauty am invatat multe lucruri, mi-am cristalizat preferintele in materie de cosmetice si da, confirm ce am zis intr-un articol de prin toamna, ca raman dedicata dermatocosmeticelor si produselor high-end. Curiozitatea de a testa insa nu mi se poate infrana si cand vine vorba de noutati, imi place sa testez tot ce e nou, indiferent din ce segment de piata vine un produs. Am devenit insa extrem de selectiva si anul acesta a fost anul in care am inceput foarte multe produse, le-am atins de doua ori si…. am stiut daca raman in rutina mea sau nu. Detectez mai repede ceea ce imi place.

De maine dimineata postarile mele vor fi indexate cu un nou an, 2015. Promit doar sa ma bucur de 2015 poate mai mult decat de 2014, va fi un nou an si de beauty blogging si stiu sigur ca vor mai urma.

Am un mare MULTUMESC pentru voi ce care imi cititi blogul, multumesc pentru mesaje si urari, ma bucur cand intre mailuri regasesc mesaje frumoase de la voi si sper ca pot sa va bucur macar la fel atunci cand va raspund.

La multi ani, fiti vesele si frumoase, sanatoase si cu mult noroc! Bucurati-va de tot ceea ce aveti, bucurati-va de prezent si zambiti :).