2015, La multi ani!

La multi ani, 2015! Incepem un nou capitol sau pur si simplu continuam ceva, important este sa o facem cu seninatate si curiozitate. Eu asa imi doresc.
Am inceput acest an gandindu-ma cat de mult ma grabeam pana acum la inceput de fiecare an sa imi fac o lista de lucruri de facut, un to do list imaginar sau chiar scris cu atentie pe prima pagina a unei agende noi.
Cred ca anul acesta o sa las lucrurile sa vina de la sine, adica nu o sa mai fac acea lista de lucruri pe care le planific, nici macar la nivel imaginar, desi imi este greu, dar exersez .

Pentru mine e timpul sa stau si sa privesc putin lucrurile, poate chiar sa dau un pas inapoi ca sa pot privi mai bine inainte. Nici macar nu m-am hotarat ce agenda voi folosi pentu blog, desi am pregatit ceva pentru ianuarie si veti vedea curand despre ce este vorba, este vorba de ceva la care ma gandesc din toamna anului trecut, dar nu a mai fost timp in 2014 sa si materializez ideea.. Din ce am observat pana acum, cam tot ce s-a intamplat bun pentru blog au fost acele lucruri bazate mai mult pe feeling, articole pe care nu le-am pregatit mai din timp sau concursuri pentru voi facute dintr-odata pentru ca asa am simtit ca trebuie sa fac.

Sper sa reusesc sa cunosc offline si mai multe cititoare, acesta este un lucru pe care mi l-am dorit de la primele comentarii primite pe blog si care va ramane ca o dorinta permanenta. Iar in martie blogul meu va implini 3 ani si cred ca totusi pentru asta trebuie sa ma pregatesc putin.

Voi aveti planuri anume pentru 2015? Ce va doriti de la voi in noul an? Ce doriti de la cei de langa voi ?