Acasa la Ivatherm, beauty bloggers event, despre Cicaderm

De cate ori ajung la sediul Ivatherm, nu simt ca as merge neaparat la birourile unei companii, ci acasa la cineva. Spatiul este mai mult decat cald si primitor, decorul alb al salii pentru invitati aduce o lumina tare placuta. Si asa spun mereu, ma duc acasa la Ivatherm. Despre Ivtherm nu stiu ce as mai putea sa va spun in plus, decat ca este o marca care a fost creata pornind de la apa termala din Herculane, ca Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni europene, ca produsele dermatocosmetice Ivatherm sunt deja recunoscute si la nivel international. Chiar ma amuzam putin pentru ca am vazut si flyere in limba chineza despre Ivatherm si m-am bucurat in sinea mea ca si undeva, “peste 9 mari si peste 9 tari”, exista o mica papusa asiatica care se bucura de delicatetea unei creme precum Glykolift sau Aquafil.

ivatherm-beautybarometer-cicaderm-event (8)

Intr-o dimineata, alaturi de cateva bloggerite de beauty si de echipa Ivatherm, am luat loc in frumoasa sufragerie Ivatherm si am stat de vorba despre ce inseamna Ivatherm, despre calitatile apei termale care se afla la baza produselor si ne-am initiat in tainele unui produs de care oricine are nevoie, Cicaderm. Sa spunem ca e genul de produs pe care e mai bine sa il ai in casa daca te consideri bucatareasa artista, daca te joci cu pisica foarte des sau daca ai un nazdravan care surubareste la masinute. Este un produs cicatrizant, are si efect antiinflamator si asigura si un mediu curat pentru refacerea tegumentului dupa o rana sau chiar dupa o interventie chirurgicala. Este cu atat mai eficient cu cat il aplicam imediat ce rana s-a inchis, iar pe zgarieturile mici are si rol de a opri sangerarea. Promit sa revin cu un articol detaliat despre acest produs, noi suntem deja la al doilea tub. Mereu avem in casa un produs de acest tip, o crema cicatrizanta, si il consider un produs obligatoriu mai ales pentru o casa unde sunt copii.

Prezentarea de la Ivatherm a inclus si rezultate din studii medicale, poze before si after, exact cum imi place sa vad o prezentare de produs cosmetic.

Atmosfera s-a relaxat si mai mult din momentul in care Andreea si Catalina de la Ivatherm ne-au invitat sa ne jucam cu niste peruci, care intruchipeaza culorile gamelor de la Ivatherm. Si distractia a fost destul de mare pentru o dimineata de luni. Va spun sincer ca toate asteptam momentul sa ne pozam cu aceste peruci, pentru mine a fost prima data cand am incercat o peruca si mai ales una asa colorata.

Ce produse de la Ivatherm va plac mai mult? Cand ati descoperit prima data produsele Ivatherm?

ivatherm-beautybarometer-cicaderm-event (22) ivatherm-beautybarometer-cicaderm-event (2)
ivatherm-beautybarometer-cicaderm-event (55)

ivatherm-beautybarometer-cicaderm-event (61)

ivatherm-beautybarometer-cicaderm-event (77)