Tehnologia Clatuu, alternativa non-invaziva a liposuctiei, topeste grasimea la -9°C

Vara si-a intrat complet in drepturi, iar expunerea siluetei ne impune sa luam si masuri mai urgente. De curand am descoperit la Silhouette Unirii un nou aparat, Clatuu, care promite sa egaleze efectele unei liposuctii. Trebuie doar putina rabdare, la o prima sedinta deja se pierde o masura la haine si in decurs de maxim 3 luni rezultatele se observa treptat. Hai sa vedem putin informatiile oficiale, iar daca sunteti si mai curioase despre aceasta tehnologie, lasati-mi intrebarile voastre in comentarii si voi reveni cu raspunsuri din partea specialistilor Top Line Medical, distribuitorul oficial al acestui aparat.

Clatuu remodeleaza corpul, iar procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare. Aparatul, unic in Romania, are doua tipuri de aplicatoare, cel plat pentru stratul adipos redus si cel cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.
Sistemul controlat de racire al Clatuu are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime. Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii. Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetare la -9°C si ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine in mod natural grasimea.
Odata distruse prin cryo terapie, adipocitele nu se mai regenereaza, mentinandu-se in timp rezultatul obtinut.

clatuu-beautybarometer-2016-silhouetteunirii

Pentru ca am fost curioasa de acest aparat, am adresat cateva intrebari catre specialistii Top Line Medical si iata si cateva informatii care sa va fie de ajutor in cazul in care va hotarati sa apelati la aceasta tehnologie:

  • O zona de tratament sau 2 aplicatoare costa 390 euro. Doua zone 690 eur si trei zone 990 euro. Preturi promotionale pana la 1 octombrie. Promotia este disponibila in centrele Silhouette Unirii si Dorobanti ( in poza de mai jos regasiti si datele de contact).
  • Aparatul poate ajuta si la scaderea in centimetri in zona bratelor si pe spate, zone mai dificile si care din pacate in urma dietelor nu capata un aspect ferm.
  • Intr-o zi se pot lucra maxim 3 zone, dar fiecare zona se lucreaza pe rand.
  • Specialistii din centrele Silhouette ne mai fac cateva recomandari privind eficientizarea efectelor: se poate completa procedura cu Endermologie LPG si biostimulare ULTRATONE. Se fac fotografii ale zonei tratate dupa 30 si 90 de zile, iar clientul este sfatuit sa duca un regim de viata sanatos, adaptat la stilul lui de viata.

Untitled-1