ACM Depiwhite M, Fotoprotectie Invizibila

ACM Depiwhite M a fost creata special pentru pielea predispusa la pete pigmentare cum ar fi masca de sarcina si, alaturi de ingredientele active de protectie solara, contine agenti antioxidanti si de hidratare, pentru a lupta impotriva imbatranirii cutanate. Datorita combinatiei inovative de ecrane minerale si filtre organice, alaturi de ingrediente active specifice, Depiwhite M ofera o protectie ridicata impotriva spectrumului de raze ultraviolete (UVA/UVB), precum si o protectie suplimentara impotriva luminii vizibile de energie inalta (violet si albastru).

Mai pe scurt, as putea spune ca Depiwhite M este poate cea mai completa crema cu protectie solara pe care am intalnit-o pana acum si cu cea mai usoara textura.

acm-laboratoiredermatologique-depiwhitem-spf50-beautybarometer2016

Formula sa este brevetata si are la baza 3 lucruri:

  1. Filtre organice şi ecrane minerale
  2. O selecţie de filtre care oferă protecţie complementară faţă de lumina vizibilă de energie înaltă (Tinosorb M. Uvinal A+, un dioxid de titan specific, extract de pudră de perle)
  3. Un ingredient cosmetic activ de origine vegetală: Liposhield Hev Melanin, un compus fracţionat al melaninei care absoarbe în mod specific lumina între 400 nm şi 500 nm.

Textura sa uşoară, invizibilă şi fluidă este foarte potrivită pentru folosirea zilnică pe toată durata anului. Initial nu am crezut ca este atat de usoara si transparenta, am aplicat o cantitate generoasa pe o mana si dupa un simplu masaj, ca la orice crema, pur si simplu s-a absorbit perfect. Nu lasa nici un fel de efect lipicios. Am aplicat aceasta crema si pe ten, avand si experienta altor creme de la ACM, si ca de obicei hidratarea este in regula si nici un efect gras neplacut nu afecteaza aplicarea machiajului.  O folosesc si pentru maini, in ultimii 3 ani am inceput sa fiu din ce in ce mai atenta si la cremele pe care le folosesc pentru maini. Ca sa fiu sigura ca folosesc ceva cat mai bun, aplic crema de fata si pe maini, mai ales atunci cand e vorba de o crema precum aceasta.

acm-depiwhitem-spf50-swatch-beautybarometer

acmdepiwhitembeautybarometer

Crema se gaseste deja in farmacii la preturi intre 75 si 80 de lei, in functie de farmacie. Dépiwhite.M SPF 50+ este recomandată femeilor cu hiperpigmentare postinflamatorie sau de tip mască de sarcină pentru a preveni reapariţia melasmei şi femeilor însărcinate pentru a preveni melasma. Crema este ambalata intr-un flacon de tip tub si este sigilat printr-o folie aplicata in zona capacului, lucru pe care il apreciez foarte mult.

acm-depiwhite-beautybarometer acm-depiwhite-ingredients-beautybarometer2016

acm-depiwhitem-luminavizibila