Ambasadorii l’Oreal

L’Oreal este un brand prin excelenta dedicat acelei frumuseti iconice, orice produs l’Oreal vine cu promisiune sa iti aduca ceva ce ti-ai dorit mereu, o frumusete unica…de ce? pentru ca meriti :). Nu stiu daca am devenit mai frumosi sau nu folosind produsele l’Oreal, insa uitandu-ma la galeria ambasadorilor lor, iti gasesti niste explicatii pentru toate promisiunile brandurilor de la l’Oreal.

Am selectat cateva figuri care intr-adevar pentru mine deja se identifica cu produsele l’Oreal.

Andie Macdowell -pentru mine ramane imaginea gamei Revitalift.

Claudia Schiffer se identifica in mintea mea cu gama pentru ingrijirea parului Elseve, am vazut primele reclame inainte sa apara la noi, in revistele Femme Actuelle sau Marie Claire din Franta si mi-a ramas intiparita in mintea imaginea ei cu un par perfect. Elseve a fost ani de zile pentru mine singurul si unicul sampon pe care il foloseam si pentru care faceam sacrificii, mai ales pe perioada facultatii.

Laetitia Casta este pentru mine simbolul pentru tot ce inseamna make-up l’Oreal. Si make-up-ul de la ei cred ca este punctul lor forte, pana acum orice produs de make-up de la l’Oreal a fost foarte bun sau extrem de bun.

Si recent este un ambasador l’Oreal care cred ca este pe placul vostru, indiferent ca ati incercat sau nu produsele pe care le reprezinta, mai bine zis daca iubitul sau sotul tau a incercat vreun produs recomandat de Patrick Dempsey.

Sunt curioasa daca vreo figura romaneasca va ajunge vreodata ambasador l’Oreal. Voi pe cine ati vedea in acest rol?