Automotivare pentru luni dimineata

Toate lucrurile incep intr-o luni dimineata. Ma refer la diete, planuri personale, idei, proiecte si ce o mai fi. De cate ori nu ai spus: “Gata, de luni o sa….”.

Hai sa vedem ce as pune eu pe lista din aceasta luni dimineata.

Poza cu sala de balet este preluata de pe site casadebalet.ro si poza cu terasa de pe satya.ro

1. Cresc miscarea de dimineata de la 5 minute spre 15 minute intensive, fara pauza. Chiar nu mai reusesc sa imi fac timp sa ajung la Casa de Balet, atunci o sa aplic din ce faceam la partea de incalzire zilnic dimineata, in doua ture de 15 minute.
2. Incep un sampon nou, de la Alfa Parf. Restructurant. Am luat partea buna a lucrurilor, daca tot am primit primul compliment negativ din viata mea la adresa parului meu, poate e vremea sa fac ceva si mai mult pentru parul meu. Si incep cu un sampon care se pare ca ar fi miraculos pentru parul meu.
3. Ma duc la Amway sa cunosc mai bine niste produse cosmetice, bineinteles, si sa vad ce inseamna un training pe produs facut de echipa lor de traineri pentru reprezentanti. Am tot zis ca vreau sa vad ce se intampla in aceasta companie care se pare ca investeste mult in pregatirea celor care le vand produsele, chiar vreau sa vad ce inseamna.
4. Mi-am comandat la Zenyth BioGreens pliculete, macar 3 zile pe saptamana o sa beau asa ceva.
Si adaug in felul acesta un supliment alimentar romanesc la ceea ce luam eu de obicei.
5. Voi ajunge saptamana asta sa mananc ceva la Satya, restaurantul meu preferat, unde mi-as dori sa mananc macar o data la doua saptamani, intotdeauna cand plec de acolo , plec si cu idei noi de ce as mai putea gati… cred ca e singurul restaurant 100% vegetarian din Bucuresti si care aplica si regulile de nutritie din dieta ayurvedica.

Imi ajung 5 lucruri pe aceasta lista de automotivare. 🙂

Voi ce ati pus pe lista in aceasta luni?