BeautyMix giveaway

Va mai aduceti aminte de primul giveaway de tip BeautyMix?? Castigatoarea acelui pachetel de miniaturi si esantioane a fost destul de incantata si a si scris un mic review despre produsele primite si ii multumesc inca o data :).

Pentru ca vreau sa va obisnuiesc cu acest tip de concurs sau giveaway, cum doriti sa il numiti, va invit la un nou concurs , va trebui sa va inscrieti in formularul Rafflecopter de mai jos, voi alege castigatoarea prin tragere la sorti :). Ultima zi de inscriere: 1 mai 🙂 si extragerea va fi pe 2 mai dimineata.

Iata si premiul, 6 esantioane de parfum ( Guerlain, Richmond, Givenchy, Versace, Calvin Klein , Ed Hardy), 1 miniatura parfum Naturelle de la Yves Rocher si un mascara Avon Drama full-size black. Cred ca e numai binevenit pentru inceputul verii, nu-i asa?

Conditiile vor fi simple:
– sa fiti fan BeautyBarometer pe Facebook;
– sa dati share acestui articol pe profilul vostru de Facebook , atentie  sa il setati ca si Public ca sa il pot vedea ( atentie la setarrile voastre dupa ce participati la acest concurs, daca ramane setat share-ul pe Public, daca o sa mai dati share la alte lucruri personale sa fiti atente la setari, sa reveniti la setarea numai pe Prieteni sau cum doriti voi);
– sa lasati un comentariu scurt la acest articol raspunzand la intrebarea: Care este parfumul tau preferat?

Cam atat, bafta!!

a Rafflecopter giveaway