VIDEO Din nou despre mine, raspund la intrebari

Pentru ca de curand am lansat pe pagina mea de Facebook o noua invitatie de a-mi lasa intrebari, m-am concentrat sa raspund in maxim 30 si ceva de minute, desi doar pentru unele intrebari puteam face film dedicat.

In primul rand vreau sa va multumesc, fiecare intrebare a insemnat mult pentru mine, a insemnat ca voi mi-ati dedicat cateva minute mie si asta conteaza mult.

In film am fost pe viteza, am vrut sa dedic fiecare secunda raspunsurilor voastre. Cred ca la un moment dat se vedea si oboseala, am uitat sa iau un pahar cu apa la indemana.

Am si ales o persoana care va primi o surpriza, ea mi-a lasat o intrebare si un comentariu frumos, am numit-o in film si astept din partea ei un mesaj privat pe Facebook cu o adresa de livrare. Sper ca i-am pronuntat numele corect.

Premiul este cel din poza, tot felul de lucruri care mie imi plac si m-am gandit ca o sa faca placere si celei care le va primi. Ideal ar fi ca sa primesc datele complete pana pe 29 ianuarie 2017.

despremine-beautybarometer-ianuarie2017-3

Nu am reusit sa detaliez niste lucruri si m-am gandit ca mai bine le scriu si cu ocazia asta sper sa lamuresc odata pentru totdeauna multe intrebari si comentarii din partea voastra. Asa cum am zis si in alt clip, blogging-ul pentru mine a fost, este si va fi pasiune, hobby, daca l-as face altfel, nu s-ar mai numi coltul meu de placere personala. Cand l-am inceput, aveam jumatate de debara plina de cosmetice si prietenele/rudele care ma vizitau, veneau la mine ca la biblioteca de cosmetice. La un moment dat au venit si castiguri materiale din blogging, este logic ca atunci cand faci o treaba buna si exista un altcineva care vrea sa fie inclus in asta, sa plateasca un efort suplimentar si sa vezi asta ca pe ceva bun. Insa intotdeauna am tinut un echilibru, asta am ales eu, nu zic ca e bine, nu zic ca e rau, e pur si simplu alegerea mea. Mi-am dat seama ca daca blogul meu ia o turnura spre a fi comercial, nu ma mai reprezinta pe mine. Faptul ca primesc produse cosmetice ca si dosar de presa/ press kit, este ca si dorinta a anumitor marci de a-mi intra in raza de atentie sau a-mi transmite intr-un fel sau altul ca apreciaza ceea ce fac. Peste 50% din produsele pe care eu le aplic insa pe fata, pe corp, provin in continuare din achizitii personale. Da, sunt produse pe care mi-as dori sa le primesc, dar fie nu sunt in profilul cerut de marca respectiva, fie chiar nu merit sa le primesc, din mai multe puncte de vedere,  obiective sau nu. O perioada am incercat sa inteleg, dar am deja peste un an de zile de cand nu ma mai intereseaza dilema de ce un brand de high end doreste sa comunice cu un blogger care inca nu intelege ce inseamna demachiere sau pentru care un sampon uscat pare inca cea mai inteligenta descoperire in materie de beauty.

Ca si sursa de venit din blogging, sursa pe care am recomandat-o si altor bloggeri si pe care o folosesc si eu, este afilierea, am scris un articol despre asta aici. Este cea mai curata si transparenta forma de castig, din care am avut multe de invatat. AdSense de asemenea este o chestie care te ajuta ca si informatie foarte mult, financiar te ajuta exact pe masura muncii, dar la nivel cantitativ mai mult, adica pe AdSense il intereseaza maxim traficul si traficul curat. Gasiti informatii pe net cu tona, timp sa aveti.

Despre mine sper ca v-ati lamurit mai multe aspecte, va invit sa cititi si rubrica despre mine de pe blog, vedeti pe bara de sus, in dreapta. Daca nu, asa cum am spus si in alte ocazii, chiar nu tin sa plac tuturor, mereu prefer putin si bun. In tot ce fac.

Cam asta a fost tot, multumesc tuturor inca o data pentru intrebari!

Am postat pe Instagram si poza cu produsele de machiaj folosite pentru machiajul meu din acest clip: