Black Outfit by Bonprix

Black Outfit, adica tinuta doar din haine negre. Cu hainele negre am avut perioade si perioade. Au fost momente cand nu le-am suferit, era o perioada cand si cizme imi cautam sa fie rosii sau albastre. Insa din cand in cand revin la negru.

Nu ma pricep la moda si tendinte, hainele pentru mine sunt lucruri care intai trebuie sa fie utile si practic de intretinut. Ca atare, in oferta de la Bonprix am gasit mereu ce am avut eu nevoie. De data aceasta am ales de la ei un body negru, o pereche de pantaloni cu taietura de jeans si o posetuta dedicata telefonului mobil.

De ce port body? Port acest gen de bluze pentru ca nu imi ies din pantaloni, lucru ce se intampla cand te apleci sau te misti. Totodata, recunosc ca odata cu trecerea anilor tin sa am spatele acoperit mereu. Am depasit perioada tricourilor scurte.

Pantalonii acestia negri alesi de data asta sunt bine croiti, iar asta pentru mine inseamna ca ii pot purta fara curea si nu a fost nevoie sa ii scurtez sau sa ii mai modific. Pentru mine aceste detalii conteaza cel mai mult.

Gentuta asta neagra initial am comandat-o de moft. Ma gandeam ca va arata bine in pozele de Instagram. Apoi am vazut cat este de utila. Pun in ea telefon si un dezinfectant mic, pot strecura si un card bancar si gata. Apoi iau si o poseta mai mare cu alte chestii, daca neaparat am nevoie. Insa ce e vital si cel mai valoros, am la indemana, sa zic asa. E asa bine cand nu trebuie sa cotrobai prin geanat sau rucsac dupa telefon sau dupa dezinfectant.

Daca ar fi sa fac o evaluare asa in timp, tot ce am cumparat geanta sau rucsac de la Bonprix a fost rezistent si bine construit. Si mereu am fost intreabata: wow, e o geanta scumpa? Si cand spuneam de unde si ce pret a fost, primeam o privire entuziasta. Adica cineva urma sa cumpere.

Voua ce va place sa cumparati de la Bonprix?

 

Photo by Calin Pites, un tanar fotograf in formare, pe care m-as bucura sa il incurajati cu un follow pe Instagram aici.

Articolul reprezinta o colaborare cu Bonprix, produsele au fost selectate de mine. #bonprixitsme