Bourjois te premiaza daca esti creativa

Iti pregatesti deja garderoba de toamna, te gandesti la o tunsoare noua si chiar un ruj nou, cat inca mai pastrezi din bronzul verii care e pe terminate. Inceputul toamnei iti da multe motive sa iti reinnoiesti garderoba, dar si produsele de make-up.
Pentru ca stiti ca imi place Bourjois de atata vreme si in special CC cream-ul mie imi asigura acoperire perfecta si hidratare, m-am gandit ca ar fi binevenit un mic concurs cu produse Bourjois.
Toamna inspira culori noi, machiaj intens si o atitudine chic. As vrea sa stiu care sunt propunerile voastre de outfit si machiaj pentru acest sezon, sa activam inspiratia!

1. Realizeaza un colaj de poze in care sa pui diverse lucruri ce iti inspira o tinuta chic de toamna ( ai un exemplu de colaj mai sus in poza), poate fi si o poza cu tine, si minim un produs Bourjois. Posteaza colajul de poze pe wall-ul BeautyBarometer cu hashtag #bourjois si tag catre pagina Bourjois Romania. ( daca nu stii ce aplicatii sa folosesti pentru a realiza colaje iti recomand Polyvore sau Befunky.com).

2. Scrie un comentariu la acest articol in care sa spui pe scurt cum ai vedea un machiaj si o tinuta chic de toamna si pune si link-ul catre poza postata pe wall-ul BeautyBarometer de pe Facebook.

Data limita de participare: 5 octombrie 2014.

Pe 6 octombrie voi alege cele mai inspirate 5 colaje si fiecare dintre cele 5 castigatoare va primi un set de cosmetice Bourjois format din 3 produse Bourjois:
-un CC cream 123 Perfect de la Bourjois;
– mascara Volume Glamour Ultra Black ;
– un creion de buze Color Boost.

Fii chic, toamna sa iti fie inspiratie si Bourjois sa iti desavarseasca machiajul acestui sezon.