Cadouri de Martisor de la The Body Shop

The Body Shop este intotdeauna o destinatie practica si sigura pentru a cumpara cadouri. De ce? In toate magazinele eu am intalnit vanzatoare foarte dragute si cu simtul realitatii care ma ajuta concret sa aleg un cadou potrivit cu bugetul meu si in acord cu destinatarul cadoului. Tocmai de asta, cu ajutorul celor de la The Body Shop, am facut o selectie de 5 pachete cadou pe care vi le propun pentru perioada Martisorului. Am facut si un filmulet pentru a vedea mai bine pachetele cadou selectate.
Cutiuta de mai sus, in forma de inimioara, Gift Strawberry Sensation, costa 147 de lei si contine EDT 30 de ml, gel de dus 60 ml, unt de corp 50 ml si balsam de buze 10 ml.

Smoky Poppy, colectia noua de la the Body Shop, inseamna o invazie de flori de maci. Cadoul ales de mine costa 149 de lei  si contine un gel de dus de 250 de ml, un unt de corp de 200 ml si un burete de baie in forma de mac, Cutia este minunata si poate fi folosita ca si cutie de bijuterii sau accesorii.

Cadouri mai accesibile, in jurul sumei de 60 de lei, inseamna fie cubulete in care aveti selectii de produse, fie cutii elegante in care se afla o miniatura de apa de toaleta, de 10 ml, si un lapte de corp.
Selectia mea:
Gift Mini Japanese Cherry Blossom – 68 de lei
Gift Cube Strawberry – 48 de lei
Gift Cube Smoky Poppy – 63 de lei

Detalii mai multe regasiti in film: