ColourB4 – experiment pe parul mamei mele

Pentru ca am primit recent la testat ColourB4 –  care va fi bucuria celor pasionate de culori diverse in par – l-am si testat, insa nu pe mine, ci pe mama. Mama se vopseste singura dintotdeauna, nu prea are rabdare sa stea la vopsit, asa ca am avut ceva de treaba. Mai ales ca a fost vorba sa folosesc intai Colour B4 ca sa dam culoarea veche jos si sa pregatim parul pentru o culoare noua.

ColourB4 este un produs care a revolutionat ideea de creativitate in materie de colorare a parului. Nu stiu cate dintre voi nu v-ati dorit astazi par rosu si maine suvite albastre, dar cu siguranta ati avut de furca sa scapati de culoarea neagra sau roscata din par spre a deveni blonde sau satene deschis. ColourB4 iti aduce inapoi culoarea de baza parului, scoate pigmentii de care nu mai ai nevoie si iti permite sa te vopsesti imediat cu ce culoare doresti tu.


In UK si USA este deja o moda sa folosesti acest produs, te scapa de mersul la salon pentru decapaj si mai ales iti permite sa porti culori really crazy cand vrei tu si cum vrei tu.

Mama avea un saten roscat foarte inchis si isi dorea o culoare mai deschisa.

Hai sa vedem ce a iesit.

Mama are un par mediu, destul de des si ondulat natural. Ne-a ajuns foarte bine un tub, ba chiar ne-a si ramas cam 20 de ml in tub si nu l-am mai aplicat pentru ca parul era deja complet acoperit.
Mirosul este practic inexistent, produsul are o textura de gel transparent, se aplica foarte usor si foarte suportabil in par. Mama a zis ca putea sa si adoarma cu el, ca uita ca il are in par.

Ar fi trebuit sa il tin pe par 60 de minute, asa cum este recomandat. Practic in instructiuni scrie ca timpul de actiune minim este 30 de minute, dar optim este 60 de minute. Cum nu am avut rabdare, l-am dat jos dupa 30 de minute si mai bine de jumatate din suvite erau eliberate de puternicul pigment pe care mama il avea pe par. Parul nu s-a uscat, nu s-a degradat si am aplicat apoi o alta vopsea.

 Ce mi-a placut foarte mult la aplicarea vopselei dupa tratarea cu ColourB4 este ca am acoperit foarte bine firele albe si vopseaua s-a prins foarte bine pe par. Nu am mai reusit sa o pozez pe mama si vopsita cu noua culoare, dar promit sa o fac cat de curand. Mama nu e asa de buna prietena cu aparatul de fotografiat, doar eu ma maimutaresc mai des prin poze. Numai ca de data aceasta nu a fost un produs potrivit pentru mine, eu am deja o nuanta de blond care imi place mult si nu prea as schimba-o, desi nu se stie niciodata.

Per total, si eu si mama am fost multumite si am zis ca sigur o vom mai folosi. V-o recomandam cu drag, numai sa stati 60 de minute cu ea pe cap si sa va acoperiti parul cu o punga ca sa actioneze mai bine.

Gasiti deja ColourB4 in magazinele Drogerie Markt – DM, la pretul de 76.99 de lei, un pret foarte bun daca e sa puneti in balanta cat v-ar costa o actiune similara la un salon, unde sigur vi se va face decapaj urmat de diverse alte proceduri. Produsul se poate comanda si online.