Empties, produse consumate

Empties sau “produse consumate” incepe sa devina o tematica preferata de mine si pentru blog, dar mai ales pentru Youtube. Am ocazia sa va arat si ce produse reusesc sa termin si sa va spun si cateva pareri despre cosmeticele folosite pana la ultima picatura.

Luna aceasta o sa vedeti multe mini-size-uri sau travel size-uri, pentru ca am tot adunat produse de acest gen si cam e momentul sa le si folosesc si mai ales sa termin cu ele.

Produse mini de la Sisley, Caudalie, Babor, Kanebo, Eglantine, Mesosistem si Versace, cam asta am adunat in ultima luna. Fie prin cumparaturi pe Strawberrynet.com sau pe site-urile din UK care au beauty box-uri interesante, fie chiar prin promotiile din magazinele noastre, adun mereu produse mini si in felul acesta cunosc o gramada de marci pe care altfel mi-ar fi greu sa le cunosc.

Detalii in film. E un film cam lung, dar s-au adunat prea multe produse.

In film pomenesc de cabina Collistar din magazinul Debenhams din Bucuresti Mall, iata detaliile:

Brandul de cosmetice COLLISTAR, numărul 1 în parfumeriile selective din Italia, oferă în premieră clienților din România, expertiza sa avansată în domeniul îngrijirii pielii.
Prin programare clientele pot beneficia de servicii complete și personalizate, oferite de specialistul COLLISTAR: diagnoza tenului și a pielii, tratamente faciale, masaj facial, tratamente pentru mâini, tratamente corporale pentru abdomen,  testarea produselor COLLISTAR și consiliere specializată în utilizarea acestora.
Prima cabină COLLISTAR de analiză a pielii este disponibilă în exclusivitate în department store-ul Debenhams, București Mall. 
Programări telefonice: 0744 388 497.