Eva Green, L’Oreal Professionnel

L’Oréal Professionnel are plăcerea de a o anunţa pe Eva Green – fata Bond din Casino Royale, eroina noului serial de succes Penny Dreadful şi viitoarea vedetă a următorului film realizat de Tim Burton, Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, ce va fi lansat în 2016 – ca noua purtătoare de cuvânt internaţională pentru L’Oréal Professionnel. Eva va fi noua imagine pentru lansările strategice din 2015, inclusiv pentru “Wet Domination by Tecni.ART”; acest look va fi disponibil în saloanele de coafură L’Oréal Professionnel, începând cu luna martie 2015. www.lorealprofessionnel.ro

Născută în Paris, la 5 iulie 1980, Eva Green posedă o frumuseţe feminină şi magnetică. Este una dintre cele mai talentate actriţe internaţionale din generaţia sa. De asemenea, este la curent cu tendinţele în modă şi frumuseţe. Eva este renumită în special pentru tenul său translucid, ochii albaştri şi părul negru care o reprezintă, pe care îl transformă adesea pentru filme sau apariţii pe covorul roşu. Indiferent că afişează un stil de coafură cu părul ondulat, desfăcut sau prins într-un coc fascinant și sofisticat, Eva Green transmite întotdeauna o feminitate puternică.
Eva se mândreşte cu părul ei şi a construit o relaţie de încredere cu stilistul său. “Când eşti actriţă, părul este foarte important. Ai nevoie de o relaţie foarte bună cu stilistul şi împreună creăm stilurile de coafură. Bineînţeles că stilistul meu foloseşte L’Oréal Professionnel, liderul produselor destinate părului. Mă bucur foarte mult să fac parte din această nouă aventură”, a declarat ea.
“Am ales-o pe Eva Green pentru că este întruchiparea perfectă a valorilor noastre: este extrem de sensibilă la tendinţele modei şi se bazează pe experienţa stiliştilor, atât pe ecran cât şi în afara acestuia. Frumuseţea, modernitatea şi şarmul ei personal sunt captivante. Sunt convinsă că Eva Green va fi un avantaj extraordinar pentru L’Oréal Professionnel”, a declarat Anne-Laure Lecerf, Director Administrativ Internaţional în cadrul L’Oréal Professionnel.
( Informatii oficiale L’Oréal Professionnel).