FIBRALOGY – samponul care poate sa iti dea idei noi – 7daysTest

Cand am participat la lansarea noii game de ingrijire a parului Fibralogy de la l’Oreal Paris, am fost impresionata de toata argumentatia adusa de echipa l’Oreal Paris. Aceste produse erau asteptate pe piata noastra si au venit intr-un moment bun, iarna, cand fiecare femeie se confrunta cu o lipsa de volum al parului, cand cele care au un par fin si mai trebuie sa si poarte caciula, sunt si mai nefericite de podoapa capilara.

Fibralogy, asa cum spuneam si in articolul de imediat dupa lansare, da o sansa parului fin si moale. Eu am un par care la prima vedere nu mai are nevoie de volum suplimentar si nici de aport de textura.

Cu toate acestea nu ma puteam abtine sa nu folosesc produsele primite, samponul si balsamul Fibralogy si pentru ca elanul meu era puternic, dupa ce am folosit cele doua produse, am cumparat si masca de par Fibralogy.

Hai sa vedem ce s-a intamplat cu parul meu pe parcursul celor 6 utilizari. Dupa prima spalare am observat ca balsamul nu era suficient de hidratant pentru parul meu si am stiut ca trebuie sa folosesc si masca. Nu am luat si tratamentul special pentru ca nu am o nevoie speciala de a-mi ingrosa firele de par. Masca este produsul meu preferat din toata gama, este roz, usoara, foarte hidratanta, se intinde bine pe firele de par .

Dupa a 4-a spalare deja am observat ca acele firicele de par care arata ca parul se regenereaza, in special cele din zona fruntii, au devenit mai tepoase si cu o textura mai puternica, pot zice aproape ca am un fel de breton. Ele insa ma ajuta mult sa am acel efect de volum in partea din fata, care la parul lung se obtine mai greu. Parul lung de obicei trage in jos intreaga podoapa capilara si volumul nu se mai obtine uniform. Cine are parul mai lung stie despre ce vorbesc. 🙂 Adica reuseste sa faci bucle, care la mine de obicei sunt grele si trag firul de par in jos si mai intins.

Mi-a placut inclusiv ca in aceasta perioada am observat ca atunci cand imi impletesc parul intr-o singura coada, pot impleti parul pana spre varfurile firelor de par, firele au o textura mai buna si imi permit sa fac o coada lunga :).

Dupa 6 spalari textura parului este vizibil imbunatatita si observ chestia asta la periat si la momentele cand trebuie sa imi prind parul .

Pentru o gama de ingrijirea parului de tip mass-market eu am fost multumita, singura nemultumire o am vis-a-vis de balsam care mi se pare cam usor si lichid si insuficient de nutritiv pentru par. Acum eu mixez balsamul cu masca, adica aplic balsam pe partea de radacini si pana la jumatatea firului de par si apoi spre varf pun masca de par.

Textura parului se imbunatateste vizibil de la a 4-a spalare in cazul meu, ca atare eu nu voi folosi mereu aceasta gama pentru ca am deja un fir destul de puternic si nu vreau sa exagerez. Insa cu siguranta masca ramane de folosit o data pe saptamana la una dintre cele 3 spalari ( cam de 3 ori pe saptamana imi spal parul).

Ca sa raman in termenii de test ai blogului meu, pentru un 7daysTest gama Fibralogy primeste nota Very Good, nota aceasta ar fi putut fi Excellent daca si balsamul ar fi fost ceva mai hidratant.

Voi ati folosit aceste produse? Cum vi se par?