Ganduri la final de 2022

La final de 2022 am adunat cateva ganduri pe care as dori sa le scriu si aici. Finalul de an a fost un pic greu pentru ca m-am gasit in situatia ingrata de a lua o viroza cum nu am mai facut de mult. Insa starea asta m-a si fortat sa ma odihnesc si sa am timp sa imi limpezesc gandurile. Asa ca o sa va las scrise lucruri la care m-am gandit in ultima vreme.

Oamenii raman mereu ceea ce sunt ei in esenta lor. Fiecare are fricile lui, unii si le transforma in agresivitate, altii in pasivitate si altii in orgoliu. Altii se lasa macinati la infinit de propriile frici amplificate de obisnuinta suferintei.

Este foarte ok sa nu imi placa tot si de oricine si sa nu dau explicatii pe tema asta. Sunt oameni care pur si simplu nu imi plac si atat.

Imi plac oamenii care au ce spune cu seninatate, care isi accepta limitele si care nu cauta competitivitatea.

Oamenii in Social Media se tem de normalitate si se autocenzureaza pana la limita imposibilului estetic. Devenim un fel de papusi chinuite pe Instagram.

Pot incepe orice oricand si nu dupa regulile cuiva. Planurile nu incep pe 1 ianuarie si nici nu se termina pe 31 decembrie.

E mai bine sa fac un pas, chiar si inapoi, decat sa stau intr-o eterna asteptare si interogare.

Viata e ca un parfum. La prima vedere, iti vine asa peste nas, te face sa stranuti si apoi se lasa ca o senzatie de caldura. Din cand in cand reaplici parfumul, iar in viata din cand in cand trebuie sa reaplici niste principii vechi sau noi.

Nimic nu e usor. Incepand de la primele clipe de viata si pana la ultimele. Daca viata ar fi fost usoara, sigur am fi fost niste plictisiti.