Guerlain Terracotta Sun Serum, scurt review

Guerlain Terracotta Sun Serum s-a lansat inca de luna trecuta in parfumerii, mai exact din 15 martie 2015, si completeaza seria iconica Terracotta. De cand am descoperit pudrele Terracotta de la Guerlain, acum cativa ani, am decis ca si pe tenul meu foarte alb, cu subton albastru si discoloratii numite pistrui, o pudra Terracotta poate aduce ideea de ten lejer bronzat fara aspect artificial.  Produsele care au aparut de-a lungul timpului sub emblema Terracotta sunt pentru mine cele mai placute si versatile produse de machiaj, pun in valoare orice ten si aduc acea caldura naturala pe care ti-o doresti de la un machiaj. Mereu m-am ferit de pudrele bronzante, acum Terracotta doar mi-a ridicat enorm asteptarile fata de o pudra de acest gen.

Sun Serum este un produs multi-functional. elegant si de curand am avut ocazia sa il descopar si sa il testez in liniste, am pus intrebari suplimentare echipei Guerlain din Romania si mi-am dat seama ca este un produs unic ca si functionalitati. Textura este de tip gel-ser, cu o culoare usor aramie, fara a pigmenta pielea, mirosul este neutru.

Extractul din arborele roscov favorizeaza productia de melanina din epiderma si produsul este perfect pentru cine isi doreste un ten bronzat mai repede sau sa isi mentina aspectul de ten bronzat.

Cum se foloseste Terracotta Sun Serum?

Pentru fata: pune doua picaturi in cantitatea de produs pe care il aplici pentru ingrijirea tenului, sa zicem ca in crema de zi, si aplica imediat crema pe fata si pe gat.

Pentru corp: pune patru picaturi in palme, adauga cantitatea de crema de corp pe care o aplici in mod normal, mixeaza usor serul in textura cremei de corp si apoi intinde crema pe tot corpul.

Efectul se va simti treptat, va veti bronza mai repede decat de obicei, iar tenul va prinde acea culoare de ten mangaiat de soare si de la cele mai firave raze de soare din primavara.

Pipeta este comparabila cu una farmaceutica pentru ca functioneaza foarte bine, dozeaza fara nici un risc produsul. Este foarte usor sa dozezi cele doua sau patru picaturi.

Ingrediente:

Produsul este disponibil in parfumerii din martie 2015.
Terracotta Sun Serum 30 ml, 279 lei