Guerlain Terracotta Terre d’Ete, pudra bronzanta, vara 2015

Photo by beautybarometer.com

Guerlain Terracotta stiti deja ca este colectia suprema de machiaj pentru mine. Sunt atat de fascinata de tot ce iese sub semnatura Terracotta incat sunt subiectiva, sunt pasionata, sunt pur si simplu fermecata de texturi, ambalaje si idei de produse.
Va recomand sa va pregatiti pentru vara pentu ca din 15 iunie 2015 veti gasi in exclusivitate in Sephora aceasta pudra bronzanta, Terre d’Ete din colectia Guerlain Terracotta. Va avea pretul de 336 de lei, este o pudra format mare, pana acum nu am mai vazut la Guerlain pudre brozante in acest format. Sunt 20 de grame de pudra compacta, intr-o pudriera de format mare care permite jocul cu o pensula mare sau pensula kabuki chiar pentru a fi aplicata si pe fata si pe decolteu.

Photo by beautybarometer.com

Ambalajul alb a fost o surpriza pentru mine, fiind obisnuita cu ambalajele maro sau negre. Pudra are un aspect mai tineresc si cred ca prin genul acesta de produse Guerlain doreste sa se adreseze si consumatoarelor tinere si foarte tinere.

Photo by beautybarometer.com

Textura este fina, pudra are un design care imi aduce aminte de le Roi Solei, Regele Soare, Ludovic al XIV-lea, miroase extrem de placut, ca toate produsele de machiaj Guerlain.

Pudra Guerlain Terracotta Terre d’Ete va fi in editie limitata, doar in Sephora, va anunt de pe acum pentru ca stiu ca si printre voi sunt pasionate de Guerlain si sa va puteti pregati si programa investitia intr-o piesa speciala de machiaj.